søndag den 8. februar 2015

Hæklet gravhund


I dag har jeg igen fornøjelsen af, at kunne præsentere endnu et medlem af familien "hæklede dyr inspireret af Kay Bojesen"
Denne gang er det gravhunden og det er også en af de figurer, der står mit hjerte nær. Vi havde gravhund i mit barndomshjem og i dag er Chili vores ruhåret miniture gravhund en del af vores familie.
Jeg har selvfølgelig den originale Kay Bojesen gravhund i træ og den er jeg rigtig glad for og den kan efter min mening ikke erstattes af en hæklet udgave. Når det så er sagt, synes jeg, at den udgave jeg deler her er ret skøn. Det er Kirsten Christiansen, der er ophavskvinden og det er også hendes billeder jeg bruger i dette indlæg. Jeg er rigtig glad for, at hun har givet mig lov til, at dele hendes opskrift her på bloggen og jeg er sikker på, at der er mange, der vil sende Kirsten en venlig tanke.
Hvis du vil se lidt mere af Kirstens hæklerier, så kan du kikke forbi hendes hjemmeside, der er mange fine og flotte hæklerier :)


Ligesom de tidligere hækleopskrifter FUGL og SØPAPEGØJE, der er inspireret af Kay Bojesen gælder det også for gravhunden - det er IKKE er tilladt at sælge mønstre eller færdighæklede produkter.

" Derfor er det vores holdning, at det er helt i orden, at udvikle hæklemønstre inspireret af Kaj Bojesen universet og dele dem med andre hæklere, så længe det udelukkende er til privat brug og ikke med et kommercielt formål. Det er altså ikke tilladt at sælge mønstrene eller de færdig-hæklede produkter"
(Rosendahl Design Group)

Opskriften på gravhunden kan hentes som en PDF lige HER

7 kommentarer:

 1. Den er virkelig fin :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 2. Hey how are you? I have come to your blog through a blog friend. I liked it so much that I have become a follower. I invite you to meet my blog, I hope you like it. a greeting
  http://awesomeneedles.blogspot.com.es/

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Hvilken hækle nål skal bruges hvilken str ?

  SvarSlet
 5. Hvordan har du lavet ørene? Jeg har prøvet både med spiral og vende på hver række men jeg kan ikke få dem til at ligne billedet.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 6. Har samme problem med ørerne, men der er åbenbart ingen der svarer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej jeg får rigtig mange spørgsmål til min blog og når det er gamle indlæg forsvinder de tit i mængden....jeg beklager, men jeg bevarer næsten altid spørgsmål
   Hunden er hæklet i spiral og også ørene og laves flade til sidst og hækles sammen foroven.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.