onsdag den 24. december 2014

Glædelig julJeg er helt afslappet og har slet ingen stress. Dagen er gået med lidt forberedelse af maden og resten tager manden sig af. Der er styr på pakkerne - et enkelt til og fra kort mangler og skulle jeg glemme, at få det skrevet, så ved jeg jo godt hvem pakken er til. Jeg fejrer juleaften med mine to store børn og manden og det er vi alle godt tilfredse med. Min far og hans kæreste kommer sikkert en tur forbi senere på aftenen til en kop kaffe og lidt af alt det guf, som Katrine og jeg alligevel fik lavet i løbet af de sidste par dage. I aften vil jeg nyde min lille familie og glæde mig over, at kunne fejre juleaften med dem som jeg har kær.

Der er et par julefrokoster i kalenderen og dem glæder jeg mig bestemt også til. Det er med familie først på min mands side og sidenhen med lidt fra min familie. Det plejer at være rigtig hyggeligt og også lidt larmende, men på den gode måde. I aften vil jeg nyde den ro, der er forbundet med at fejre julen med kun de allernærmeste og lade op til de næste dage i festligt lag.

Jeg vil hermed gerne ønske alle en rigtig god og hyggelig jul. 

Denne fine dekoration fik jeg af min mand den anden dag - synes den er så fin og så kan den jo bruges hele året rundt alt efter hvad man vælger at komme i flaskerne,

11 kommentarer:

 1. Her nyder vi også julen med de nærmeste.
  Smuk dekoration med mange muligheder i!
  Rigtig glædelig jul til dig og dine.... Hygge og samvær i godt selskab.

  SvarSlet
 2. Glædelig og fredelig jul til dig og din familie!!

  SvarSlet
 3. Dit indlæg lyder dejligt og afslappende. Rigtig glædelig juletid dig ig din familie!

  SvarSlet
 4. Glædelig jul

  Kh. Linette

  SvarSlet
 5. Glæde jul og godt nytår til dig og dine kære. Håber i nyder det og får glæde af det flotte klare vejr, vi nu har fået. Det er skønt, at gå tur uden regntøj :)
  Kh Tove

  SvarSlet
 6. Også ønsket om en fortsat rigtig god jul herfra :o)

  SvarSlet
 7. Rigtig god jul til dig også. Kunne ikke lade være med at smile da jeg så frø-"glaskuglerne" ;)

  SvarSlet
 8. Et forsinket glædelig jul til dig :)

  SvarSlet
 9. En forsinket glædelig jul til dig. Den fine vasedekoration har jeg også. Den er nemlig fin året rundt.

  SvarSlet
 10. Håber i havde en rigtig hyggelig juleaften og har nydt juledagene. Godt nytår ♡

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.