torsdag den 7. august 2014

Blogtræf med indbygget naturoplevelse


Jeg vil rigtig gerne gøre lidt reklame for et blogtræf, som Tove (Mosekonens fristed) har planlagt. Jeg har før deltaget i et blogtræf arrangeret af Tove og det var bestemt en meget dejlig og god oplevelse. Dette blogtræf er dog noget anderledes, da det foregår ude, hvor der er højt til loftet, smuk natur og meget mere. Jeg er sikker på at også dette blogtræf bliver mindeværdigt og det bliver en superdag.
Der er lagt op til masser af hygge  og der er også mulighed for at tage børn eller børnebørn med.

Blogtræffet afholdes d. 24. august klokken 10, hvor alle deltagere mødes på denne adresse:

Ballebæksgård ved Rørbæk sø
Rørbækvej 5 
Vester 7323 Give

Jeg synes du skal smutte forbi HER og læse meget mere om dagen og hvad det går ud på. Tove har været ude på stedet og i området og tage en masse billeder og de er bestemt også et kik værd.

Jeg skulle forøvrigt hilse fra Tove og sige at ALLE kan deltage. Det er ikke et blogtræf som sådan, men mere et træf/event, hvor man har mulighed for at mødes med andre, der nyder natur, frisk luft, nørklerier og alt sådan noget :) og der er plads til mange flere deltagere.

Jeg kan desværre ikke selv deltage denne dag, da jeg har en aftale med "Seriøst strik for sjov" på Industrimuseet i Horsens samme dag. En skam man ikke kan være begge steder og jeg overvejer altså seriøst om .....men det går nok ikke.

14 kommentarer:

 1. Det var ellers et godt initiativ... Jeg har en aftale med Strikkecamp Gammelbro.... Pokkers... de gode tilbud kommer altid i klynger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikkecamp Gammelbro lyder nu også som en god aftale :)

   Slet
 2. Men fedt du alligevel reklamerer for det! :-D

  Lyder ellers hyggeligt, men jeg kan heller ikke den dag. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg reklamere gerne for dette, for jeg ville rigtig gerne selv deltage..

   Slet
 3. Det lyder ellers rigtig fristende. Elsker at det er udendørs. Desværre skal jeg arbejde lige den søndag, ellers var jeg kørt til Give. Der er skønt omkring Give og Rørbæk Sø. Tak for din kommentar på min blog. Nu har jeg meldt mig til at følge dig på bloglovin, så jeg husker at følge med på din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig skønt i det område. jeg følger også på bloglovin, det er så dejligt overskueligt :)

   Slet
 4. Æv siger jeg også, dajobbet kalder den søndag, rørbæk sø området er SÅ skønt....og ligger ikke så langt herfra...ses nok en anden gang...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jobbet skal jo passes ....vidste ikke du boede tæt på. Håber da også vi mødes engang :)

   Slet
 5. Øv, at du ikke kan komme med. Men ja, man kan bare ikke være to steder på en gang og alt skal jo passes.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg siger også øv, men det er svært at være to steder på en gang ;)

   Slet
 6. Ih, det lyder fristende, og det er jo lige i min "baghave", men desværre kan jeg ikke den dag, øv.......

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo næsten i din baghave ;) tror ellers det lige ville være noget for dig.

   Slet
 7. Tak fordi du deler. Ja, vi bliver vist ikke så mange, men sådan går det jo nogen gange. Er sikker på, at vi får en skøn dag ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg deler gerne og selv om i ikke bliver så mange, er jeg også sikker på, at i nok skal få en hyggelig dag :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.