fredag den 22. august 2014

Mit multifarvede tørklæde vokser...


Jeg vil da lige vise, at det går stille og roligt fremad med mit tørklæde, som jeg viste frem første gang HER.
Der bliver hæklet et par rækker ind imellem alle de andre ting, som jeg har gang i. Det er stadig hyggeligt og jeg tror på at det nok skal blive færdig...engang.


Jeg hækler med 22 forskellige farver og da jeg godt kan lide at styre lidt, har jeg valgt at alle farver skal bruges det samme antal gange. Derfor har jeg lavet et lille system, hvor jeg har opdelt en gammel trækasse med en pap-skillevæg. Den kan flyttes frem og tilbage alt efter hvor mange nøgler, der er på hver side. I den ene side er alle de nøgler jeg har hæklet med efterhånden og i den anden side dem jeg mangler. Derudover forsøger jeg at undgå, at de samme farver ligger op af hinanden. Ellers er det meget tilfældigt....eller så tilfældigt som det nu kan blive, når det er en kontrolfreak, der hækler ;)
Jeg kan rigtig godt lide, det miks alle farverne giver og også at der er farver, som jeg normalt ikke ville bruge sammen. Det gør det spændende og det er sjovt at se resultatet. Jeg hæfter enderne efterhånden og det synes jeg mærkeligt nok også er lidt hyggeligt og afvekslende.

Tilsidst vil jeg også gerne sige tak for alle de dejlige kommentarer, som jeg fik på mit sidste indlæg. Tiden løber lidt fra mig og det går så lidt ud over bloggen. Jeg håber på, at jeg snart kommer ind i en god rytme igen. Min mand er igen taget til Norge og skal være af sted 3 uger, men nu er de første 14 dage gået og jeg glæder mig rigtig meget til næste fredag, hvor jeg får ham hjem igen. Jeg er også blevet hundepasser, for et par hyrdehunde og de kræver jo også en gåtur i ny og næ. Jeg skal passe dem i 3 uger og nu er den første uge gået. Det er lidt af en omvæltning, når man til daglig bare har en lille mini gravhund, som ikke kræver det store. Chili er ikke blevet bedstevenner med hundene, men den acceptere dog at de er her.


28 kommentarer:

 1. Dit tørklæde ser allerede skønt ud, det skal du nok blive glad for :-)
  Herlige hundeøjne din hund har :-)
  God weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det tror jeg bestemt også :)
   Ja det er ikke nemt at sige nej til de øjne ;)

   Slet
 2. Det ser ud til at det er et krævende projekt du er gang med, men tror at det bliver ganske flot når det bliver færdigt. Virkelig dejlige rolige farver. Jeg har ikke prøvet at arbejde med så mange farver på én gang, men kan sagtens se at ideen med todelt kasse er en bekvem løsning. God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke så krævende - mere langsommeligt ;) men det skal nu nok blive færdigt.
   Kassen fungere fint og jeg har styr på det :)

   Slet
 3. Hvor er det bare flot, sikke et arbejde :)

  SvarSlet
 4. Sådan et tørklæde kan man da kun blive glad af at se på. Skønne farver. Dejligt med sådan et til og fra projekt, der stille vokser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg nyder også at sidde med det :) og du har ret, det er godt med projekter, man kan tage frem efter behov og som alligevel vokser henad vejen :)

   Slet
 5. Hold da op et kæmpe arbejde men det ser også rigtig fint ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - men det er også et hyggeligt arbejde :)

   Slet
 6. Det er et rigtig flot tørklæde ! jeg er vild med alle farverne :o) men sikken et arbejde ..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også tilfreds med farverne og jeg hygger mig med det :)

   Slet
 7. Hold da helt op. Det er mange farver at holde styr på. Dejligt med gode venner som dig, der kan hjælpe med hundepasning, når det kniber. Håber i får mange gode turer og oplevelser sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men kassen hjælper meget ;) Hundene er rigtig søde og velopdragede :)

   Slet
 8. what a lovely scarf it will be! nice colors and pattern.
  cute dog! love him ; - )
  greetings miek

  SvarSlet
  Svar
  1. I think the same :)
   I love my dog ​​and she is really cute :)

   Slet
 9. Rigtig flot ! Kan godt lide det spil i farverne. Sød hund du har !

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver også som jeg havde tænkt mig :)
   Ja den er da sød og en rigtig nem hund

   Slet
 10. Det er bare så flot!
  Altså en sød vuffer du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja vi er også pjattet med hende, men det er man vel altid med sin egen hund :)

   Slet
 11. Det er svært at strikke/hækle vilkårligt, når man har et kontrol-gen! Jeg kan nu godt lide at farverne glider blidt over i hinanden...
  Mon ikke den lille fyr ser frem til at hverdagen indfinder sig i huset????

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men det kan nu også være spændende med en udfordring ;)
   Til dine sjaler passer det også bedst hvis farverne glider blidt
   Jeg tror Chili glæder sig meget , især til far kommer hjem igen :)

   Slet
 12. Wow, sikket et projekt!! Men hvor bliver det bare flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og indtil nu er det lige som jeg vil have det :)

   Slet
 13. Hejsa. Mega flot tørklæder. Hvor skaffer jeg materialer til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej opskriften kan du finde her: https://www.alt.dk/haandarbejde/hakl-farverige-pletter-multistribetarvet-torklade

   Garnet er coast og mit er købt hos garngaragen, men det fåes også andre steder

   Slet
 14. Troede måske jeg kunne købe alle materialer i et kit?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte det som kit hos Garngaragen i sin tid, men jeg tror ikke de har det mere. Men du Jan jo prøve at kontakte dem. Jeg tilkøbte lidt flere farver, da jeg gerne ville have flere klare farver i mit tørklæde og lidt flere farver.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.