onsdag den 30. juli 2014

Lidt kringlet


For et par dage siden var jeg en tur i Rema 1000 sammen med min mand. Da vi kom op i kage/kiks afdelingen faldt mit blik straks på en pakke med de fantastiske kringler. Det synes jeg i hvertfald og jeg kunne med det samme se en masse muligheder i dem (især til jul). Det var ikke bare sådan nogle små almindelige kringler, men nogle i en vis kaliber. Hver kringle er 10 cm i bredden og 6 cm i højden, så de måtte altså med mig hjem, selvom vi kun er i juli måned endnu. Min mand rystede vist en lille smule på hovedet og mon han har tænkt, at nu rabler det altså for hende. Han kunne nu ikke helt lade være med, at smile af min begejstring og da jeg fik forklaret ham, hvor flot det ville være med lige disse kringler med rød- og hvidternet bånd til jul, forstod han mig vist nok lidt bedre ;) eller også lod han som om....
Kringlerne kostede kun en 10'er, er økologiske og de kan holde sig til d. 30. juni næste år, så helt galt går det vist ikke. Jeg har lovet, at de indtil brug skal opbevares i mit krea-værelse og det er nok også et godt og sikkert sted. Der er 14 kringler i pakken og det er der forhåbentlig også når vi kommer til december.

15 kommentarer:

 1. Uh, det er guf. Jeg har lige købt nogle tilsvarende på ferie i Tyskland, men jeg har godt nok tænkt mig at spise dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder mig i skindet og så længe, der ikke er hul på posen, skal det nok gå ;)

   Slet
 2. Ejjjj, nu bliver jeg da lækkersulten. Skal, skal ikke køre i Rema :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lækkersulten kan man hurtig blive, når man surfer rundt på nettet ;)

   Slet
 3. De holdt ikke en halv time i mit selskab!!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror de holder til jul i mit - men det kræver også at posen forbliver uåbnet ;)

   Slet
 4. Jeg har smagt disse kiks, uhm! Så hvis du skal bruge dem til jul, så åbn ikke pakken!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg åbner ikke den ikke! og hvis skal jeg nok fortælle dig det ;)

   Slet
 5. Det er godt at være i god tid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig ..for lige pludselig så ;)

   Slet
 6. God ide, jeg må huske at kigge efter dem når jeg kommer i Rema. Man kan jo altid købe et par poser. Smage den ene og lægge den anden op til julepynten <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte slet ikke så langt....ja måske burde jeg have købt to pakker, men på den anden side passer det ikke rigtig med kringler i min nye kostomlægning ;)

   Slet
 7. Nøøj, sådan nogle MÅ jeg have til køkkenvinduet og -havedør til jul - netop med et fint bånd i, som du skriver. De er da for skønne!

  Må vist en tur i Rema................ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de kan da hænge og pynte rigtig mange steder :)
   Håber du fandt nogle - måske var de bare i min lokale

   Slet
 8. Inden man får set sig om, er det jo også jul;-) Og de kommer da til at pynte helt vildt -rigtig god ide!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.