søndag den 27. juli 2014

Mere broderi, ufrivillig pause og en dejlig gevinst


Nogen har måske undret jer over, hvor jeg er henne og hvad jeg går og laver. For at starte med det kedelige, kan jeg fortælle, at jeg har været syg med noget længervarende maveonde. Det er først her i de sidste par dage, jeg har følt mig så frisk, at jeg har haft lyst og overskud til at være online. Derfor er det yderst begrænset, hvor meget jeg har fulgt med rundt omkring i blogland, men jeg har dog forsøgt at læse en del af alle de MANGE indlæg, der er udgivet i løbet af de sidste 2-3 uger
Jeg havde også meldt mig til en bloglegen "Link your stuff" hos Cupcake By Me. Jeg må indrømme, at jeg kun fik lagt et link ind og så kom jeg ikke videre i legen denne gang. Det var ellers et rigtig godt initiativ og hvis Elena laver noget ligende en anden gang så er jeg helt sikkert med igen - forhåbentligt mere aktivt.

Det er også meget lidt håndarbejde, der er blevet lavet. Jeg har fået hæklet lidt mere på mit multifarvede tørklæde og der kommer nok snart lidt billeder på bloggen. Jeg er vild med det og det er et rigtig godt sommer projekt.

Endelig kan jeg nu også vise mine 3 høns og en enkelt hane frem. De er færdigbroderede, men jeg søger stadig efter det helt rigtige stof til selve monteringen. Efter min mening kan stoffet betyde alt for det helt færdige resultat og jeg skal altså lige finde det stof, der giver mig den helt rigtige mavefornemmelse.

Broderimønsteret på flere frække frøer findes lige HER
Sidst men ikke mindst har jeg jo deltaget i broderi-konkurrencen #10påtværs, hos Gitte og Astrid, hvor du også kan finde alle de andre fine forslag.
Mit bidrag var den lille grønne frø og med 57 stemmer ud af 94 blev den kåret som en klar vinder. Det er jeg meget beæret og stolt over og Jeg er selvfølgelig glad for hver en stemme jeg har fået eller rettere sagt frøen har fået :) - Tusind tak til alle der har stemt på min lille frække frø.

Jeg har modtaget gevinsten, der bestod af et kit til broderede suttesnore. Jeg er nu ikke sikker på jeg får lavet mange suttesnore (har ikke så mange småbørn i familien lige pt) Men jeg er overbevist om, at jeg nok skal få noget godt ud af gevinsten og jeg vil glæde mig til at brodere på de lækre aidabånd. Klips, skråbånd og festlige trykknapper kan man da ikke få for mange af og nu er min samling i hvertfald blevet suppleret.

20 kommentarer:

 1. Øv for Søren! Håber du er i hastig bedring!
  Jeg er ved at brodere hønen Ane; hun ser så opstopperoptimistisk ud! Det er mit rejsehåndarbejde; fylder ingenting! Men det varer meget længe, før den er færdig!
  Stof til montering er lige så vigtig som en smuk ramme om et billede! Spændende hvad du finder på.
  Også hvad gevinsten ender som...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er i bedring, men det har været en drøj omgang.
   og så ser hun også lidt nysgerrig ud, hende Ane :) opstopperoptimistisk...et godt ord :)

   Slet
 2. Det er godt at høre, at det begynder at gå den rigtige vej med dig. :) Og endnu en gang tillykke med sejren. Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af præmie-pakken. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Jeg får helt sikkert noget ud af pakken, men hvornår det er en helt anden snak - lige pludselig måske ;)

   Slet
 3. Tillykke med gevinsten og jeg håber snart du er helt frisk igen. At være syg i denne varme, kan ikke være sjovt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Varme og sygdom går ikke så godt sammen, skulle jeg hilse at sige ;) men heldigvis går det meget bedre og jeg er snart helt på toppen igen kan jeg mærke :)

   Slet
 4. Det var en sikker sejr!
  Dejligt at se at dine høns og hane er kommet til live - jeg overvejer allerede at skifte stoffet mellem mine. Så jeg forstår godt, at du venter, til du er sikker-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man sige :)
   Jeg synes nu dit stof er ret sødt til lige dine farvevalg, men så vidt jeg husker har du brugt en bomuldstof og den er ikke så fast i det. Jeg kan godt lide at puder har en vis formfasthed og går nok efter noget mere stift. Det har jeg haft succes med før til puder :)

   Slet
 5. Stort tillykke med vinderpladsen, det er velfortjent :-). Hvor er dine hønse/hane billeder flotte, den kan du godt være stolt af.
  Rigtig god bedring til dig, rigtig træls at ligge i sengen i den hede :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :)
   Glæder mig meget til at få dem monteret.
   Jeg er heldigvis over det værste og skal vist bare lige have lidt energi igen ;)

   Slet
 6. Tillykke med gevinsten :o) Godt maveondet er ved at være på retur.

  SvarSlet
 7. Øv for den da at blive ramt af en maveonder der er så modbydelig at blive hængende så længe øv øv godt du er i bedring 😊 stort tillykke med gevinsten, frøen er så kær ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er træls, som det hedder på jydsk ;)
   Tak skal du have :)

   Slet
 8. Dine høns og hane er så flotte. Og jeg vil give dig helt ret, det skal være lige det rigtige stof for at få det rigtige udtryk.
  Kæmpe tillykke med gevinsten, dejligt at du vandt, det var velfortjent :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Tanja :)
   Ja stoffet skal bare være det rigtige og måske har jeg fundet det rigtige nu...skal lige overveje ;)

   Slet
 9. Tillykke med 1. plads i broderi-konkurrencen! Helt tilfældigt i sommerferien så jeg resultatet på den blog, som har arrangeret konkurrencen, og tænkte "yeas!" :o) Synes at det er godt gået og præmien er velfortjent! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Elena :) Jeg er også ret glad for min førsteplads ;)

   Slet
 10. Har slet ikke nået omkring de forskellige blogs før i dag, så et meget forsinket "god bedring" (hvilket forhåbentlig slet ikke er relevant mere). Og selvfølgelig stort tillykke med frø-sejren. Meget velfortjent, bestemt!

  SvarSlet
 11. Jeg kom forbi pga hønsene her over. Faldt så over dine håndledsvarmere med det skrå-ternede skaft. De ser rigtig fine ud. Har selv prøvet at strikke sokker efter opskrift fra strikkegarnet.dk. Men der blev så store huller i. ÆV.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.