mandag den 12. maj 2014

Jeg halter bagud ....

Billederne er taget for snart 14 dage siden.......SUK
Jeg melder mig snart ud af blogland, for jeg kan slet ikke følge med....
Jeg får ikke lavet de indlæg jeg ønsker. Jeg får dog læst mange andre blogindlæg, men det kniber med kommentarer og lige nu stresser det mig og jeg får dårlig samvittighed - to ting som jeg absolut ikke har brug for og egenlig ikke burde få.  Men jeg ved, at jeg har brug for min blog og jeg ved helt sikkert, at jeg vil fortryde et så drastisk valg ..måske skal jeg bare lige slå koldt vand i blodet og tage en dyb indånding.....
Jeg holder meget af min blog og jeg kan se, at rigtig mange kikker indenfor. Der kommer også jævnligt nye faste læsere til, så et eller andet må jeg jo gøre rigtigt og jeg ved da også, at mange har glæde af min blog og det er jeg selvfølgelig både glad og stolt over.

Måske....
 • - er mit største problem, at jeg stiller alt for store krav til mig selv og hvem har egentlig besluttet, at man skal blogge flere gange i ugen - ja det er da vist kun en af mine egen regler...
 • - skal jeg tage mine regler op til revision
 • - er mit problem at jo mere tid bloggen tager, jo mindre tid bliver der til at lave alle de andre ting 
 • - har jeg bare haft gang i for mange ting og på samme tid i de sidste to uger
 • - er græsset ikke grønnere på den anden side og selvom mit græs er af den slags, der kan tåle lidt af hvert, så skal det stadig plejes og ukrudtet skal ikke vokse mig over hovedet
 •  - skal jeg  finde en balance
 • - er jeg meget mere positiv i morgen
 • - havde jeg bare behov for, at "klynke" offentligt ....


For at få sat et punktum i regnbue-bloglegen og få den sidste farve med, har jeg været en tur i mit krea-værelse. Lilla er ikke en farve, jeg holder specielt meget af, men jeg fandt da lidt lilla i gemmerne og mere end jeg havde håbet på.
Det har været sjovt, at deltage i denne leg, så tak til Liv for at have taget initiativet. Farver betyder rigtig meget for mig og selvom, der er farver, som betyder mere end andre, så er de vel alle med til at gøre livet lidt mere festligt og ja 
FARVERIGT

14 kommentarer:

 1. Åh ja.... kender det så godt...altså det der med de selvsatte regler for, hvornår der skal blogges, men jeg har valgt, at det gør jeg når der føles for det, imens der tænkes over, om det er tid for at stoppe.
  Læser glad med her hos dig med jævne mellemrum. Du er inspirerende.

  SvarSlet
 2. Ja, bloggen kan godt tage en del tid, men hyggeligt og inspirende er det, at surfe rundt i blogland. Pas nu på ikke at stresse. Håber vi ses i morgen

  SvarSlet
 3. Hej Aslaug. Ingen grund til stress. Bloggen skal være til glæde og afslapning. Når du har skrevet et indlæg kigger vi indenfor - og ellers, har du tid til at nyde andre ting i dit liv ;o) Det er heldigvis et uforpligtigende 'land' :o) - og dejligt at følge din blog uanset mængden af indlæg.

  SvarSlet
 4. Jeg genkender dine tanker og følelser, det er kun i ganske korte øjeblikke jeg overvejer at stoppe min blog. For det er jo også der jeg dokumentere hvad jeg har lavet. jeg få heller ikke kommenteret så meget som jeg gerne ville og jeg får heller ikke lavet så mange indlæg som jeg synes jeg burde. Jeg har besluttet mig til at blive og glæde mig over de indlæg jeg får lavet. Dybest set er selve strikningen jo det vigtigste og det ved jeg at alle vore mednørklere forstår!

  SvarSlet
 5. it is no problem when you blog a bit less, it will be still nice to visit you. i think that you don`t have to answer a lot of people, only when you feel up to.
  family and creativety are more important than often bloggen, YOU should enjoy it. and we visit!
  greetings miek

  SvarSlet
 6. Jeg har det på samme måde - min blog er som en kreativ dagbog og efter så mange år vil det jo være synd og skam at stoppe! Jeg er blevet nød til at sige til mig selv at min blog bliver skrevet for min skyld, når jeg har tid, ellers ville den blive en belastning! Måske kan du bruge ovenstående?

  SvarSlet
 7. Puhh ha ja det der med den blog.... Kender det alt for godt.
  Vælg bevidst at sætte den på stand by. Måske i en måned af gangen. Eller et halvt år. Men helt at lukke den er drastisk. Vi vil jo gerne høre livstegn fra dig en gang imellem.
  Håber du vælger at lade den overleve :-)

  SvarSlet
 8. Jeg læser med glæde dine indlæg - uanset mængde :)

  SvarSlet
 9. Jeg kan godt have samme føelse engang imellem, men er begyndt med mindre indlæg og blogger kun når tiden er til det. Tiden har vi jo alt, alt for lidt af <3

  SvarSlet
 10. Det kunne godt være mig der havde skrevet her ...
  - men jeg ER kommet til den konklusion at mindre kan også gøre det :)
  og jeg kigger indenfor når du skriver ....
  det får jo heldigvis opdatering om via bloglovin' :)
  knus og go dag

  SvarSlet
 11. Jeg kommer også forbi når du skriver, så hold du sommer og kom forbi når du har tid og overskud.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 12. Jeg kender det også godt. Måske skal du give dig selv fri i en periode, for at lave indlæg og måske også følge med hos andre. Så tror jeg måske lysten og overskuddet kommer igen.

  SvarSlet
 13. Jeg skriver ikke selv ret mange indlæg, men jeg har aldrig overvejet at stoppe. Jeg er glad for min blog, og jeg er særdeles glad for at følge med hos de mange dygtige og kreative blogge, jeg finder, bl.a. din. Jeg tænker ikke over, hvor tit der kommer indlæg fra dig, jeg nyder dem bare, når de kommer.
  Skriv når du har lyst og overskud, så skal vi nok være der

  SvarSlet
 14. Først nu har jeg set dit indlæg... Sidder faktisk selv med en følelse af at enten laver jeg blogindlæg og læser andres eller laver krea. Det er mega svært at finde balance i det her, og den har jeg endnu ikke fundet. Det er kun os selv der bestemmer hvor mange indlæg pr. uge der bliver postet, men når jeg ser andres blogs, hvor der er postet noget "hele tiden" og der også bliver lavet krea, får jeg dårlig samvitighet over de projekter, der bliver liggende, og alle de indlæg, som jeg "skrev" i mit hoved mens jeg kørte til/fra arbejde... Så mønstret i tankerne er præcis som hos dig. Måske er det bare forår?... Håber på det bedste for dig - der skal nok sker noget forbedring!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.