fredag den 23. maj 2014

Jeg er klar igen..


Allerførst vil jeg gerne takke for alle jeres søde kommentarer til mit sidste indlæg. De er læst hver og en og jeg siger også tak for jeres gode råd og forslag. Jeg kan læse mellem linjerne, at jeg bestemt ikke er den eneste, der har tanker omkring det at blogge og også har problemer ind imellem. Det har nu aldrig været min mening helt at melde mig ud og stoppe med at blogge. Bloggen og det der følger med, vil jeg slet ikke undvære. Så mon ikke jeg hænger på her i lang tid fremover - det er i hvertfald mine intentioner og jeg kan da slet ikke undvære bloggen og alle mine læsere. Jeg nyder så sandelig også at følge med rundt omkring hos rigtig mange bloggere og det fortsætter jeg også med.
Jeg er vist bare inde i en peride, hvor der er mange tanker, som tager lidt for meget energi og bloggen har trods den dårlige samvittighed for lov til at leve sit eget liv i en periode.
Jeg må nok også bare erkende, at en blog tager tid og nogle gange slår tiden bare ikke til uanset hvor meget man ønsker det og nogle gange bliver man nødt til at nedprioritere noget frem for andet.
De sidste par dage har der stået total afslapning på programmet og jeg føler at min energi stiger i takt med det gode vejr og selvom der har været en del regn og torden i nat er humøret stadig højt.
Jeg har besluttet, at bloggen ikke skal bestemme over min tid og derfor må det være sådan, at nogle gange vil der komme flere indlæg og i andre perioder mindre. Jeg synes egentlig heller ikke man skal undskylde sin manglende tilstedeværelse, men det kan da være meget fint med en forklaring.


I dag har jeg planer om, at jeg skal begynde at brodere Herman. Hvis du ikke lige ved, hvem Herman er, kan jeg fortælle, at Herman tilhører hønseflokken  Ane, Clara og Thea fra Fru Zippe, som jeg har broderet færdige, men endnu ikke har fået monteret. Herman er kommet til senere og jeg har været lidt i tvivl om han skulle laves. Det er jeg ikke mere. I mandags var jeg en tur forbi Broderi Moderne i Århus og der er indkøbt materialer - for selvfølgelig skal hønsene da have en hane. Imens vil jeg overveje om hanen skal blande sig med hønsene eller om han skal stå alene, når jeg skal til at montere. Jeg hælder til en enlig hane og de tre høns sammen.

17 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at læse, at du er nået frem til en konklusion på, hvordan du vil blogge. Jeg er i hvert fald glad for, at du ikke har intentioner om at stoppe <3

  Rigtig god weekend til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anja :) ja og nogle gange er det vist meget godt lige at få luftet sine tanker..
   God weekend til dig også :)

   Slet
 2. God beslutning - man må blogge når tid og lyst er til det - basta :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :) ja det må være op til den enkelte og så skal man selv huske at efterleve det :)

   Slet
 3. Herligt at høre fra dig igen. Jeg er af den mening , at man skal blogge, når man har noget på hjerte og ikke med faste intervaller!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) jeg mener heller ikke man bare skal lave indlæg for indlæggenes skyld. Jeg skal bare huske at holde mine ambitioner nede på et niveau, hvor jeg selv kan følge med!

   Slet
 4. Hvor er det dejligt at læse, at du stadig vil blogge. Jeg læser i hvert fald forsat med :-)

  Hav en god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita :) dejligt du hænger på og jeg læser da også med hos dig :)

   Slet
 5. Jeg er da rigtig glad for, at du ikke stopper med at blogge - jeg har heller ikke været så meget på, på det sidste, for børnebørnene har taget min tid og det skal der jo også være plads til. At være blogger må aldrig blive en sur pligt, så skal man stoppe hvis det føles sådan - eller som du skriver, tage en beslutning om, at det ikke skal styre ens liv........ jeg er glad for, at du valgte det sidste og fortsætter.
  Nogen gange kan jeg også få helt dårlig samvittighed, over ikke at få læst alle indlæggene på de blogs jeg følger med, men det er jo ikke altid mulig og så er det jo bare sådan det er. Jeg tror det er vigtig at alle vi bloggere husker på, at det skal være sjovt at blogge og ikke en sur pligt. :-) :-) Kærlig hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette :) du har ret det skal være sjovt og ikke en sur pligt :) jeg elsker at blogge og også at læse med, så det er ikke problemet, men det er mere det med at nå rundt og så kommer den dårlige samvittighed snigende...men vi er jo kun mennesker og må gøre det så godt som vi kan, med den tid der er til rådighed :)

   Slet
 6. Sådan må det vist bare være - nogle gange kommer der mange indlæg, og andre gange få. Jeg er heller ikke så flittig for tiden - men det kommer igen når inspirationen atter melder sig :o) Dejligt du hænger ved :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mona :) Nu kommer sommeren også og så ved jeg af erfaring at der bliver mere stille rundt omkring og det at blogge går lidt i bølger - jeg skal bare lige huske det selv ;)

   Slet
 7. Husk at bloggen aldrig løber nogle steder, og jeg tror at man bare skal blogge når man har lyst og har noget at dele med andre, eller hvis man lige får lyst til at vise noget. Jeg vil glæde mig til at se alle dine skønne billeder fremover, og pyt med at der går tid imellem ! Held og lykke med Herman ;-) så kommer der ro på flokken !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle :) nej heldigvis løber bloggen ingen steder ...
   Ha ha ja der må en hane til flokken, der kan styre de høns :)
   Håber vi ses på tirsdag

   Slet
 8. Jeg er helt enig med de andre, der har kommenteret her. Uanset hvor mange eller få indlæg, der kommer, vil jeg da følge med; vi skal jo også nyde verden og det gode vejr udenfor blogverdenen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lydert :) og jeg er fuldstandig enig - jeg følger jo også med hos dem, der laver få indlæg og det er jo ikke mængden der er afgørende :)

   Slet
 9. Jeg tror det er en god beslutning du har taget. Og jeg tror også på at de faste læsere vil hænge ved selvom man måske ikke lige er så aktiv i en periode. Og sidst men ikke mindst, man får lavet det bedste indlæg når lysten er der..

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.