onsdag den 4. september 2013

Mere om garnbutikker i London


Jeg havde inden min tur til London, som før nævnt, lavet en lille liste over steder med garn i London. Ellers havde jeg nok heller ikke fundet nogle forretninger, der solgte garn. Så det kan da klart anbefales at man laver lidt research på forhånd. Det er en god ide at tjekke, hvordan man kommer nemmest til de forskellige butikker og også undersøger åbningstiderne, så man ikke tager turen forgæves.
En af dagene var vi på Camden Market, der ligger i den nordvestlige del af London. Markedet består faktisk af flere små markeder, der begynder hvor det næste slutter. Vi gik en tur ned af Camden High Street og så var vi hovedsagelig i det der kaldes Stables Market, hvor der blandt andet sælges retro og kultvarer, møbler og antikviteter, men også sko, støvler og lædervarer. Der var rigtig meget at se på - udover alle varene også alle de meget forskellige mennesker, der også besøgte stedet. Der var også et hav af boder, som solgte mad fra mange forskellige kulturer, der var næsten alt hvad hjertet begærer, men garn så jeg dog ikke noget af....
På hjemturen tog vi undergrunden ud til Angel tube station, hvor der omkring 2 minutters gang derfra, i en lille passage ved navn Camden Passage, skulle ligge en strikke butik ved navn Loop. Vi fandt også forretningen, men desværre var det den forkerte dag, vi havde valgt - det var om mandagen og der havde butikken lukket. Jeg fik da kigget lidt i vinduet, men det var altså lidt øv.
Så var jeg mere heldig den sidste dag, vi var i London. Jeg havde læst om en butik, der skulle ligge ude omkring Waterloo station, men jeg kunne ikke huske navnet på selve butikken -  kun at den skulle ligge i forbindelse med et marked. Vi var inde og spørge i et lokalt medborgerhus og vi fik en vejvisning af en rigtig sød dame og derefter var det meget let at finde. Forretningen hedder I Knit London og ligger på  Lower March meget tæt på Waterloo Station. Butikken er ikke så stor, men den har et meget stort udvalg af strikke og hæklebøger/hæfter. Jeg kunne have købt mig fattig derinde, men da jeg kun havde mine 10 kilo's håndbagage at forholde mig til, kunne jeg jo ikke fylde kufferten op med tunge bøger. Lidt fik jeg dog med hjem. Jeg købte et hæfte med mønstre på de sødeste hæklede dyr, som jeg ikke kunne stå for. Hæftet hedder Animal Amigurumi to crochet - 8 adorable designs og det er Teri Crews, der er designeren bag de skønne dyr. Derover kom der også nogle markeringsringe, et sæt pindebeskyttere udformet som grønne får og en omgangstæller (også i grøn men som en sød frø) med mig hjem. Midt inde i butikken var der placeret en stor sofa og den kunne jeg passende parkerer resten af familien i, imens jeg kikkede mig omkring. Jeg brugte, efter de sofaramtes mening, vist nok meget lang tid derinde. Tiden blev især brugt på at bladre i alle de skønne bøger. Efter min mening, synes jeg ikke selv, det var særlig lang tid, men tiden går jo som bekendt også meget hurtigt i godt selskab. I Knit er helt sikkert et sted, som jeg vil besøge en anden gang, hvis jeg kommer til London.

Fra bagsiden af hæftet
15 kommentarer:

 1. Sådan en butik ville jeg gerne slippes løs i :-) God fornøjelse med dit hækle hæfte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Får helt sikkert fornøjelse af hæftet. Det er en fornøjelse bare at kikke i det :)

   Slet
 2. Det er godt at kende de gode butikker i London - tak for tippet :o)

  SvarSlet
 3. En garnbutik kan vist for os strikkere kaldes, det samme som Bauhaus er for "håndværkerne" nemlig SLARAFFENLAND, men træls er det når man bare venter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Slaraffenland er et dejligt sted ;)tror nu de hyggede sig i sofaen. De fik hvilet benene, det fik jeg ikke

   Slet
 4. Jeg gik desværre forgæves efter strikkebutikker da jeg var i London, som du siger så ligger de ikke så centralt at man lige falder over dem og min tid var desværre begrænset. Næste gang vil jeg prioritere Loop og nu også I knit :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de er lidt svære at finde. Jeg vil helt bestemt anbefale I Knit :)

   Slet
 5. Jeg er meget misundelige på dit fine hæfte, dyrene ser rigtig søde ud :)
  Det er nogle rigtig lækre ting du har fået købt og selvfølgelig i grønt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke stå for lige dette hæfte. Ja grønt er godt ;)

   Slet
 6. Forresten tager familien ikke skade af at vente lidt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør den bestemt ikke - jeg ventede også i mange andre butikker på dem, så mon ikke det går lige op ;)

   Slet
 7. Skønt hæfte. Fik også kigget på Teri Crews hjemmeside. Sikken et personlighedsgallari :) Har for øvrigt fået strikket dine pulsvarmere med skaktern. Tror der bliver lavet flere af slagsen. God opskrift! Tak for den. Hilsen Majken

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hæftet er bestemt skønt og Teri Crews laver nogle fine ting. Dejligt med positiv respons på pulsvarmerne :)

   Slet
 8. Godt jeg ikke var med, så var jeg blevet meget fattig, utrolig hvad man bliver fristet med :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.