søndag den 8. september 2013

7 - 9 - 13 ...


Dagen i går skulle efter sigende være den heldigste i 100 år og det varer jo som bekendt 100 år inden vi rammer de magiske tal endnu engang. Overalt i landet bimlede kirkeklokkerne lidt flere gange end normalt og der var travlhed på landets rådhuse.
Jeg er ikke specielt overtroisk og havde ikke lagt specielle planer for dagen. Dermed ikke sagt jeg ingen planer havde, for det havde jeg. Jeg skulle en tur til Viborg, hvor husflidsmessen Kreativ fritid - traditionen tro igen blev afholdt  i Stadionhallen og Tinghallen. Senere skulle jeg mødes med gode venner i Jelling, hvor vi skulle på by-rundtur og se monumentområdet, som indvies på tirsdag, hvor dronning Margrethe komme på besøg. Du kan læses lidt mere om det HER. Dagen sluttede vi af ved det par, der havde arrangeret turen og vi fik masser af god mad og snakken gik lystigt som den plejer i dette selskab.
Inden turen til Viborg var jeg lige forbi det lokale bibliotek. Da jeg kom ud i bilen igen, kom jeg i tanke om at jeg vist nok havde glemt mine briller inde på biblioteket et sted. Ganske rigtigt - brillerne lå på en hylde ved siden af strikkebøgerne. Det var jo sådan set meget heldigt, at jeg ikke kom af sted uden briller til Viborg - det havde været en katastrofe ;)
På turen derop tænkte jeg også lidt på, om jeg nu ville være ekstra heldig i dag og finde et par fantastiske tilbud. Da jeg ankom, var det første, der slog mig, at der ikke var ret mange biler og det var meget nemt at finde en parkeringsplads. Det var måske lidt heldigt... Det viste sig, at der ikke var så mange besøgende, som der plejer at være. Grunden til dette ved jeg ikke, men jeg talte med et par af standende og de kunne fortælle at der heller ikke havde været mange om fredagen. Det var nemt at komme til og let at se alt der var udstillet. Jeg synes det var dejligt og måske mit held, da jeg har det lidt svært med for mange mennesker på en gang. Det var bare ikke så heldigt for de sælgende, for jeg ved det er temmeligt dyrt at have en stand på messen og det skal jo gerne kunne gå rundt rent økonomisk. Jeg tror, at mange af dem bor længere nede i landet vælger, at droppe messen i Viborg. Jeg har faktisk selv overvejet i de sidste par år om jeg gad tage turen til Viborg. Jeg synes ikke der er så meget nyt og de penge man sparer på benzin og indgangsbillet kan jo bruges "mere fornuftigt". Der er heller ikke så længe til messen i Fredericia (Kreative dage) og i sidste weekend var der patchwork messe i Herning.
Lidt fik jeg købt med hjem. Jeg købte 4 nøgler Coats hos Garn-Garagen i farverne 12 og 38 og et sæt  Karbonz strømpepinde fra KnitPro, som er fremstillet af kulfiber. Pindene er efter sigende MEGET stærke og så er de tilmed lette. Jeg fik også købt 3 broderikit fra Fru Zippe hos Postgården - tre skønne høns med navnene: Ane, Clara og Thea. Dem vil jeg glæde mig til at brodere.


Selvom jeg måske ikke havde den heldigste dag i mit liv i går, synes jeg nu alligevel, at jeg er meget heldig alle de andre dage. Jeg er heldig, at jeg har en mand der elsker mig betingelsesløst uden krav og at vi sammen har to sunde, raske og velfungerende børn. Så kan jeg ikke forlange mere. Måske har de også været heldige med mig ;)15 kommentarer:

 1. Jeg synes det er dejligt at komme på messe, især når det er om det kreative, så for oplevelsens skyld ville jeg godt kører til Viborg (nu bor jeg så bare langt fra Viborg) men skal bestemt afsted til Fanø og Kreativ Messe i Fredericia.
  De strikkepinde er bare suveræn gode, så håber du bliver glade for dem også.
  Jeg er sikker på din familie også har været heldig med dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også det er hyggeligt med messer. Jeg har cirka 100 km til Viborg, så der er da et stykke vej. God tur til Fanø - Kreativ messe er også på min liste og også den i Middelfart til foråret :)
   Tak for de søde ord :)

   Slet
 2. super dejlige ting du fik med hjem fra Viborg :)
  jeg har også luret på Ane -Clara og Thea ... De er så søde
  knus og go fornøjelse med garn og broderi

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare så søde, så hønsene måtte med mig hjem. Nu er jeg spændt på om jeg synes det bliver lidt kedeligt at lave tre næsten ens broderier ;)

   Slet
 3. Sikke nogen sjove høns du var så heldig at finde :o)

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på din familie er heldige! Det er vi også i strikkecaféen, jeg/vi tror jeg godt jeg tør skrive, er heldig med at have lært dig at kende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev helt rørt, da jeg læste din kommentar :) Tusind tak for det :) Jeg kan da kun sige i lige måde.

   Slet
 5. Jeg ville ellers osse gerne ha´ set messen men man kan kun være et sted af gangen.
  .. og det er ligesom om der var arrangeret alt muligt alle vegne i denne her weekend.
  Masser af messer og udstillinger ... så måske det derfor ikke var så mange besøgende.

  .. og jeg er osse rigtig sikker på din familie osse er meget heldige med dig !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være svært, at nå alt det man gerne vil. Men du har ret der er efterhånden noget hver weekend i denne tid.
   - Også tak til dig :)

   Slet
 6. Godt du fandt dine briller :-)
  Vi har lige været en tur på Færøerne, men jeg købte intet garn med hjem. Jeg tåler slet ikke uld 5% er mere end rigeligt til at give mig kløe og udslæt, selvom jeg har tøj under ulden også. Det går dog lige at strikke sokker af uld, bare jeg ikke selv skal gå med dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var vist meget godt :)
   Har været inde og se billeder fra jeres tur til Færøerne. Det lyder, som om i har haft en god tur :) Det med uld er du vist ikke alene om ;)

   Slet
 7. Misundelig på messetur, meget!
  Uden briller duer helten ikke ;)

  SvarSlet
 8. Næh, hvor sjovt at du også fald for hønsene... Jeg har købt Ane og er begyndt på den. Det er mi rejsehåndarbejde, fylder ikke noget! Har du afprøvet dine carbon pinde???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hønsene er ikke til at stå for og det er jo et let lille håndarbejde :) Jeg har ikke fået brugt pindende endnu, men har hørt meget godt om dem :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.