lørdag den 31. august 2013

Hjem vendt fra ferie

Denne Medusa figur stod på bordet i morges og flagede for mig
Nu er jeg tilbage fra min tur til Færøerne. Den skal jeg nok fortælle mere om på et senere tidspunkt, men jeg har et par hængepartier, som jeg først vil skrive lidt om. Derfor vil de næste indlæg nok blive lidt af en blandet landhandel. Jeg mangler blandt andet at fortælle lidt om de sidste garnbutikker jeg besøgte i London. Derudover begyndte jeg på et hæklet tæppe her i sommer og desuden har jeg lovet for ret længe siden, at jeg ville lægge opskriften på de hæklede blomster, som jeg lavede til krea-hygge-træf, ud her på bloggen.
De næste par dage vil jeg helt sikkert suse rundt i blogland og se hvad jeg er gået glip af. Jeg er af natur ret nysgerrig og lider også en smule af den frygtelige sygdom, der i folkemunde populært hedder: Bange for at gå glip af noget. Derfor vil jeg nok også bruge lidt tid på, at læse de efterhånden mange blogs jeg følger fast, så jeg kan blive opdateret. Det vil jeg glæde mig til.
I morges kom jeg ned til et dejligt morgenbord. Det er fordi, det er min fødselsdag i dag og manden havde været tidligt oppe og gøre klar, så der var rundstykker, blødkogt æg og kaffe til mig. Der var flag og lys på bordet og en dejlig blomsterbuket havde han også købt. En dejlig start på dagen.
Indtil nu har jeg ikke lavet det helt store og resten af dagen skal vist også bare bruges til at lade op til den fest vi skal til i aften. Det er dog ikke min fødselsdag, der skal fejres. Et par af vores venner har en datter som fylder 20 og så er hun også blevet student i år. Derfor holder de fest for hende og vi er inviteret med. Når vi fejre fødselsdag her i huset plejer vi som regel at være ude at spise, så det skal jeg jo sådan set også i aften. Det skal nok blive hyggeligt. Ønsker alle en rigtig god weekend og undskylder lige det lidt dårlige vejr, men der er også andre, som har fødselsdag i dag. Lige nu skinner solen her hos mig - håber den også skinner hos dig.

Buketten fra min mand :)

16 kommentarer:

 1. Tillykke med fødselsdagen.
  En dejlig måde at starte dagen på ;)
  Her er solen frem ind imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja det er altid dejligt at blive forkælet :)

   Slet
 2. tillykke med fødselsdagen og en smuk buket :-)

  SvarSlet
 3. Kæmpe tillykke med fødselsdagen til dig, dejligt at starte dagen hyggeligt

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen - og her har vejret været fint :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vejret blev faktisk også bedre her resten af dagen :)

   Slet
 5. Hej Aslaug. Tillykke med fødselsdagen og velkommen hjem. Ja, vi var jo så ihvertfald 2, som måtte deles om det dårlige vejr, som dog blev til fint vejr op af dagen. Vi ses på tirsdag, glæder mig!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - her blev vejret også bedre op af dagen. Vi ses bestemt på tirsdag og jeg glæder mig også :)

   Slet
 6. Hej aslaug.. Hjertelig tillykke med fødselsdagen - og velkommen hjem fra ferie. Det glæder jeg mig til at høre mere om :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja der kommer sikkert et par billeder fra turen og mon ikke der sniger sig et får ind på et af dem :)

   Slet
 7. Hej Aslaug
  Storttillykke med fødselsdagen i går ...
  Og velkommen hjem fra ferie
  Håber du havde en dejlig dag i går
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg havde en dejlig dag, den var lige som den skulle være :)

   Slet
 8. Kæmpestort forsinket tillykke Aslaug!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.