tirsdag den 13. august 2013

Garn indkøbt i London

Lækkert garn fra Rowan
Inden min tur til London havde jeg på forhånd undersøgt lidt om. hvor der var muligheder for lidt garn indkøb. Det var nu ikke fordi jeg faldt over så mange steder på nettet, men lidt havde jeg da at gå efter. Jeg havde regnet med, at en by som London husede en del garn forretninger og det gør den sikkert også, men måske skal man være mere lokalt kendt.
For ikke at famle i blinde havde jeg også på forhånd bestemt mig for, hvilket garn der stod øverst på ønskelisten. Jeg ville købe noget Rowan garn til et dominosjal, som jeg har haft på min to do liste i et stykke tid. Garnet hedder Felted Tweed og findes i mange flotte farver. Rowan felted tweed er en blanding af  merino uld, alpaka og viskose. Jeg synes det er lækkert blødt og let og jeg glæder mig til at strikke med det.

Billedet er taget i John Lewis - det er garn fra Rowan
På Oxford Street ligger et af Londons mange stormagasiner - John Lewis. Hos John Lewis findes der en fin afdeling med både stof og garn, men også diverse tilbehør og andre hobbyrelaterede materialer er der at finde her. Jeg fik købt 12 nøgler af Felted Tweed alle i forskellige farver. Jeg synes farvespillet i garnet er fantastisk smukt og jeg havde meget svært ved at beslutte mig. Garnet koster omkring 65,- i danmark og jeg gav omkring 58,- omregnet til danske - så lidt har jeg da sparet.

Der kunne lige være et enkelt nøgle i posen - synes den er så fin
Senere på vores tur var jeg på besøg i Londons ældste varehus, der ligger på Regent street - Liberty London. Det er et sted der oser af atmosfære. Liberty blev etableret i 1875 og er indrettet i en smuk gammel bygning, der indvendigt blandt andet er udsmykket med flot udskåret træværk. Er absolut et besøg værd. På en af etagerne findes der en håndarbejds-afdeling, hvor der selvfølgelig bliver solgt, det som Liberty nok er mest kendt for - nemlig deres smukke mønstrede stoffer. Men der er også et meget stort udvalg af Rowan garn. Her havde de alle farverne og jeg kunne derfor få købt endnu et nøgle til min samling (synes den helt lyse farve manglede) Der var også en del broderier og bøger, men jeg begrænsede mig til det ene nøgle garn. Der var ellers meget der fristede, men jeg tænkte, at det nok ikke var det sidste sted, som jeg skulle besøge inden hjemrejsen.

12 kommentarer:

 1. Rowan garn er bare så lækkert, jeg har det også med i den cardigan jeg strikker nu, jeg er spændt på at se det sjal du skal igang med, smukke farver du har valgt at bruge

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lækkert og din cardigan bliver så flot :) Jeg ved ikke helt hvornår jeg skal i gang - lige pt får jeg vist købt mere end jeg kan nå ;) - skal vist lige have færdiggjort nogle ufo'er inden

   Slet
 2. Uha, hvor ser det lækkert ud

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og det er også ret lækkert at røre ved :)

   Slet
 3. OK ? tak for tippet.
  På mine mange ture til London, mindes jeg ikke at have set en garnforretning. Og nu har jeg hele 2 spor at gå efter. Og Liberty kan jeg da huske at besøge næste gang. Rowan har nogle lækre garner - og når nu man har en masse opskrifter og bøger derfra, så er det jo oplagt at kigge nærmere på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var forbi et par garnbutikker mere - det kan du læse om snart.
   I både Liberty og John Lewis var der et stort udvalg af både garn og hæfter/bøger fra Rowan

   Slet
 4. ps - lækkert garn du fik købt. Flotte farver :o)

  SvarSlet
 5. Ser også lækkert ud, glæder mig til at se det du får strikket :)

  SvarSlet
 6. Nej det er egentlig lidt underligt med GB. Der findes ikke mange garnbutikker.
  Det er lykkes mig at finde to i London og en kombineret stof og garn butik i Dublin.
  Jeg kan forstå at man køber det i supermarkederne og ellers skriver det hjem.

  SvarSlet
 7. Dejligt garn du har fået købt, så har du da fået souvienier med hjem fra London! Håber vi ses på tirsdag?

  SvarSlet
 8. Kender ikke garnet, men det er nogle virkelig lækre farver :)

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.