torsdag den 1. august 2013

Jeg er her stadig

Jeg fik den skønneste buket den anden dag
Det er efterhånden et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet et indlæg. Jeg har haft behov for en lille pause og pausen er ikke helt over endnu. I morgen fredag tager jeg en tur til London med mand og børn i en lille uges tid. Jeg tager selvfølgelig mit kamera med, så der kommer sikkert et indlæg, når jeg er hjemme igen. For jeg håber, at turen kan være med til at give mig lidt energi tilbage og dermed også lysten til igen at blogge. Jeg har kigget lidt med fra sidelinjen på andre blogs, men har ikke lige fået kommenteret så meget rundt omkring. Men sådan må det være nogle gange - tror jeg. Jeg synes ellers det er hyggeligt, at følge med rundt omkring og jeg vender sikkert stærkt tilbage efter ferien.

Jeg har fået Katrine tilbage fra Barcelona og det er dejligt. Jeg vil gerne sige tak for alle de søde kommentarer, som jeg fik på mit sidste indlæg og alle de gode ønsker både Katrine og jeg fik ovenpå den kedelige oplevelse. Tusind TAK. Katrine har taget det hele meget pænt og da hun fandt ud af, at hendes kæreste har lavet en forsikring, som også dækker hende og at hun næsten kan få dækket alt hun fik stjålet - hjalp det gevaldigt på humøret. Nu har vi været ude og købe nyt isenkram - computer, kamera og telefon. Med vi mener jeg - Katrine har shoppet og jeg har lagt ud i første omgang. Men hold op hvor går der meget tid med alt det, som skal gøres efterfølgende i forbindelse med et tyveri. Både det der skal købes igen og diverse papirer, der skal udfyldes og bestillinger af nye betalingskort, kørekort, men også arbejdet med at finde dokumentation for det som forsikringen skal  dække. Godt det hele nu efterhånden er på plads. Katrine skal med til London og jeg håber hun får en rigtig god oplevelse. Det ønsker jeg selvfølgelig også for os andre, men jeg synes især, Katrine har en positiv oplevelse tilgode.
Jeg har lagt lidt planer for mit besøg i London og deriblandt er der på listen besøg i et par strikkebutikker og mon ikke der er noget, som helt sikkert frister sådan en som mig og som jeg må slæbe med hjem i kufferten.

Jeg får ikke lavet så meget håndarbejde, men lidt er det blevet til. Jeg er nu godt i gang med et hæklet tæppe. Jeg havde lidt problemer med at beslutte mig for hvordan det skulle se ud og om der skulle flere farver i end dem jeg havde på "lageret, så den proces har taget lidt mere tid end først planlagt, men det fortæller jeg om på et senere tidspunkt.
Nu vil jeg have pakket det sidste til turen, så jeg kan komme tidligt i seng. Vi skal nemlig flyve fra Billund klokken 6.25 i morgen tidlig - men så har vi også hele dagen i London..

Hvis der sidder nogen, der kan fortælle mig navnet på disse blomster, vil jeg blive glad. Jeg synes de er så fine.


18 kommentarer:

 1. Rigtig god tur til jer alle. Har savnet dig! Vi kommer til at savne dig på tirsdag, men sådan må det jo være, og bare i får en god tur, "overlever" vi andre jo dit fravær.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft en god tur. Jeg glæder mig til vi ses igen :)

   Slet
 2. Ha en fantastisk ferie allesammen - glæder os til at se billeder. Du må lige ringe når du er hjemme, så vi kan planlægge vores tur til Færøerne om 15 dage :-) :-) :-)

  Knus

  SvarSlet
 3. Rigtig god ferie, og jeg vil glæde mig til du vender tilbage til bloggen, der skal selvfølgelig være plads til pauser, livet står jo ikke stille på sidelinjen imens der skal skrives indlæg

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej heldigvis står verden ikke stille og jeg har hele tiden haft et ønske om kun at blogge når overskuddet var til det. Men det er også lidt stressende på en måde, at hive stikket ud, synes jeg og på den anden side lidt svært at komme igang igen. Mon ikke det kommer helt af sig selv, når hverdagen begynder igen.

   Slet
 4. God tur, og nyd din 'skrivepause'.
  Dejligt, din datter har så klog en kæreste!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk nydt det, men savner også at blogge mere. Det er lidt ambivalent ;)
   Den kloge kæreste er hun også rigtig glad for!

   Slet
 5. Sådan tror jeg mange har det her sommeren over, der er ret stille mange steder.
  Når hverdagen indfinder sig igen så kommer lysten osse tit igen.
  Rigtig go´ tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også mit indtryk og lysten vender så småt tilbage igen :)

   Slet
 6. Rigtig god tur. Vend tilbage når modet er der, der er ikke meget ved at føle sig presset til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg har vist bare været inde i en periode, hvor der ikke har været tid til alt det jeg gerne vil. Der skal jo også være tid til at lave lidt håndarbejde, for det er det der giver mig energien til alt det andet :)

   Slet
 7. Åh hvor spændende - London !!
  jeg elsker den by. Smut en tur omkring Covent Garden - der er altid sjove ting at opleve - som der er de fleste steder i den skønne by.
  Heldigt med forsikring - men ja, det giver en masse bøvl. Det fandt søsteren og jeg også ud af på Mallorca, hvor hun fik stjålet sin pung. bøvl bøvl bøvl.
  Jeg tror blomsten er en hibiscus

  SvarSlet
  Svar
  1. London er spændende :) Covent Garden må jeg havde til gode - det stod ellers på listen, men kan jo ikke nå alt på knap en uge.
   Synes ikke den ligner en Hibiscus (ikke dem jeg har set)har fundet et billede af en kaliforniavalmue, som minder meget om blomsterne - måske skal jeg spørge i en blomsterforretning. Men tak for budet.

   Slet
 8. Rigtig god tur til jer alle Aslaug, vi venter da bare på dig <3

  SvarSlet
 9. God tur :) Blomsterne ligner atlaskblomster - sås som sommerblomst og er rigtig god til snit, men også god som 'farvelade' i et bed

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne være et bud, men jeg synes ikke bladene ligner. Tror nu jeg vil så nogle atlaskblomster næste år - for dem jeg har googlet mig til ser flotte ud :)
   Tak for dit bud :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.