tirsdag den 27. november 2018

Hæklede engle


Hvorfor kommer julen altid lidt bag på mig? Jeg føler slet ikke, at jeg er klar til december måned og der er jo kun ganske få dage tilbage i november nu. Men jeg har da traditionen tro lavet en lille opskrift til alle jer, der kikker forbi på min blog og jeg nåede det inden d.1.dec.

 I år blev jeg inspireret af de engleglas, som jeg lavede tilbage i 2015. Nu er de blevet lavet om til nogle engle, som man kan vælge enten, at hænge op eller have til at stå og pynte....evt på julebordet eller måske som en del af en juledekoration. De er lidt mere kegleformede og så har de fået sig en boblekant forneden på kjolen.


Klokkerne englene har i hænderne, er købt i Stof 2000 i år, men jeg tror, de kan fåes i de fleste hobbybutikker. Sølvpiberrenserne har jeg købt i en hobby butik i Horsens og jeg synes, at de er så fine til glorie, men man kan jo også lave en glorie i noget ståltråd og med nogle perler evt.


På billedet her ovenover har englene fået ben og en snor i toppen, så kan de jo hænge og dingle og slår man lidt til dem, så ringer klokkerne så fint :)


Englen er ca. 12,5 cm høj fra nederste kjolekant og op til glorien - så hun er ikke så stor. Men derfor kan man jo godt have et stort hjerte og bringe lidt englefryd og glæde, der hvor man kommer hen.

Hvis du har fået lyst til at lave din egen lille engel, så kan du hente opskriften her:


4 kommentarer:

  1. Hvor er de søde, tusinde tak for opskrift. Hilsen Joan

    SvarSlet
  2. Tusind tak for opskriften. Og rigtig god weekend. Kh anne

    SvarSlet
  3. Ja der er jo gået mange gode weekender siden :) Når det er gamle indlæg får jeg ikke altid svaret på kommentarer, men det glæder mig når jeg "opdager" dem :)

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.