lørdag den 5. august 2017

Hæklet Batman - nu med opskrift


Som lovet i mit sidste indlæg ville jeg ligge en opskrift på bloggen på min hæklede Batman. Nu har jeg fået de sidste detaljer på plads og har renskrevet opskriften, så den forhåbentlig bliver til glæde for mange.


Jeg har faktisk lavet denne Batman til min datter Katrine, fordi hun spurgte mig om jeg ikke kunne hækle en til hende. Og selvfølgelig kunne jeg det. Der findes mange forskellige opskrifter på Batman, men jeg synes det kunne være helt sjovt at lave sin helt egen version. Så det gjorde jeg. Jeg har valgt at hækle krop og hovedet ud i et. Og bat-hjelmen og ansigtet er også hæklet på en gang. De sorte handsker og støvler er hæklet, så det ser ud som om, at de er trukket udenpå henholdsvis armene og benene. Jeg er selv blevet ret tilfreds med det endelige resultat og de valg jeg har foretaget mig i løbet af processen. Men det har også været nødvendigt at lave en del prøvehæklinger undervejs indtil jeg synes det blev rigtigt.

Nu overvejer jeg,  om jeg skal lave en Superman også bare for hyggens skyld. Det bliver ikke lige nu, men det kunne jeg nu godt finde på, det er jo ikke de store ændringer der skal til for, at Batman kan blive til en Superman.


Opskriften kan hentes gratis lige her, hvis du klikker på dette link

Opskriften er blevet rettet d. 15.09.2019
I kroppen omg. 34-36 - stod der 18 masker i alt, det skal naturligvis være 30 masker
Handske/arm - der startes med 6 fm i ringen, jeg havde skrevet 4 fm før
Øre - der startes med 4 fm i ringen, jeg havde skrevet 6 fm før.
Hvis du har hentet opskriften før, skal du være obs på de 3 fejl.
Jeg har lagt den nye rettet version ind i linket


Du kan se lidt flere billeder af min Batman, hvis du klikker på dette link

9 kommentarer:

 1. Sød Batman. Tak for at dele opskriften

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Håber du kan få glæde af opskriften

   Slet
 2. Sej Batman:-)
  Flot lavet.

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen så sød - og er blevet rigtig god!
  Det kunne da være fedt at lave en superman også!

  Rigtig god søndag <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) ja det kunne være lidt sjovt med en superhelt mere

   Slet
 4. Hvor er den altså skøn.

  SvarSlet
 5. Tusind tusind tak for denne flotte opskrift! :)
  I år får min datter på 2 år og min nevø på 20 år begge to denne Batman i julegave. De er lige vilde med ham, hahaha :)
  TAK igen!
  //Anina

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.