mandag den 31. juli 2017

Hæklet Batman


Denne Batman har været længe undervejs. ( Det har et indlæg fra min hånd såmænd også...) Under en oprydning fandt jeg ham helt forladt uden arme og ben. Det har jeg nu fået gjort noget ved og som i kan se er han helt færdig hæklet og har fået logo og kappe også. Jeg er i gang med at få opskriften skrevet ren og i løbet af ganske kort tid vil den kunne hentes gratis her hos mig. Jeg skal bare lige have de sidste små detaljer på plads.
Indtil da må i nøjes med disse billeder af min hæklede Batman og en fin Lego Batman som jeg har lånt af min svigersøn. Jeg har forøvrigt fortalt ham, at jeg ønsker mig en  Lego Batman magen til og måske hvem ved, er jeg heldig ;)To me you are perfect ..... and always be yourself unless you can be Batman 10 kommentarer:

 1. Nåhhh hvor er han fin. Han skal nok få stor succes ude i den store verden.
  Blogland? Er vist ikke helt, hvad det har været. Selv skriver jeg heller ikke så tit mre, men lader nu bloggen stå åben og skriver lidt, når lysten er der.
  God sommer og vind med din smukke Batman

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tove :) Nej det er ikke helt som før, men jeg er også endnu og det bliver jeg nok også ved med.
   Du ønskes også en rigtig god sommer herfra

   Slet
 2. Din batman er da enhver drengs drøm :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan :) ja jeg tror da, der er nogle drenge der godt kunne tænke sig sådan en dukke...og der er nok også nogle piger ;)

   Slet
 3. Hvor er han fin!! Jeg har ikke brug for en Batman lige nu :-) men hvem ved hvornår det behov kan opstå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne :) ja lige pludselig kan der jo opstå et presserende behov ;)

   Slet
 4. Hej :) jeg er gået i stå, da jeg ikke forstår det der stå nederst på siden tre. Hvad menes der med tekst nederst og hvordan kommer jeg fra 54 fm i omg. 48 og ned på 42 fm i omg. 49?

  SvarSlet
 5. Ups der er en fejl. I omgang 49 og 50 skal der hækles 54 masker og ikke 42 som der står. Det er en slåfejl ;) Den gule Km række / luftmaske række hækles ovenpå det hæklede mellem rk 43 og 44. Eller man kan sy med kædesting - det giver det samme resultat. Det er for at markere overgangen fra det sorte til det gule. Det kan undlades, hvis du synes. Håber det er svar på dit spørgsmål :)

  SvarSlet
 6. Super - mange tak for det hurtige svar. Nu kan jeg komme videre 😊 rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde og så må jeg vist lige se på den opskrift ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.