lørdag den 14. juni 2014

Strik sammen


I dag går startskuddet til WWKP DAY ( World Wide Knit in Public Day ) Det foregår fra d. 14. - 22. juni 2014 og derfor vil man rundt omkring i hele verden, måske se lidt flere kvinder (og mænd) udstyret med strikkepinde og garn i det offentlige rum end normalt i den næste uges tid.

Den officielle side findes HER
Jeg skal for første gang deltage i år og jeg strikker i morgen sammen med andre kvinder fra  foreningen "Seriøst strik for sjov" på Møllemarkedet i Gl. Rye. Det glæder jeg mig meget til og samtidigt skal jeg også opleve særudstillingen  "blot BLÅT", som jeg før har skrevet om, men ikke har set ved selvsyn endnu.

Jeg er næsten lige startet på endnu et sjal. Jeg manglede nemlig noget strikketøj, som egnede sig til strikecafeer og lignende. Det skal jo gerne være ganske enkelt og uden for mange dikkedarer, når jeg strikker sammen med andre, for snak og tællerier går ikke så godt i spænd hos mig :)


Sjalet hedder Cladonia og det er designet af Kirsten Kapur. Jeg har købt mønsteret på Ravelry og har længe haft lyst til at gå i gang med det. Jeg faldt for den smukke blondekant. Jeg har været lidt i tvivl om farverne, men valget faldt på farver meget tæt op af dem, der er brugt i opskriften. Turkis og grønt er efter min mening også fantastisk flotte sammen og jeg fandt mit garn hos Eventyrgarn i Horsens, der forhandler supersoft i mange lækre farver. Striberne er nemme, men når jeg når til den fine kant, så skal jeg vist sidde stille og roligt og alene for mig selv.

Ønsker alle en rigtig god "Strik i offentlighed uge" verden over.

PS. Ja jeg ved godt jeg skal begrænse mit garnindkøb, men dette var en nødvendighed ;)

13 kommentarer:

 1. Rigtig god fornøjelse! Det er et godt valgt du har taget, og farverne er skønne - jeg har selv købt mønsteret for længe siden, men må ha fornøjelsen tilgode :))

  SvarSlet
 2. Jeg overvejer at køre til Gl.Rye. Det kunne være sjovt at mødes! Jeg har ikke deltaget i WWKIP før og der er sørme mange ting i gang ved møllen... Man skal vist komme fra morgenen!

  SvarSlet
 3. Det er et fint lille sjal.
  Super farver du har sat sammen ;)

  SvarSlet
 4. Smukke farver. Var simpelthen nødvendigt at købe garn. Jeg har et sjal mere på "to do listen" takker kanten er bare flot. Aber sikkert nok efter med farverne. Elsker blå og grønne farver 😊😊😊😊

  SvarSlet
 5. Smukt sjal og sikke skønne farver. Rigtig god fornøjelse i morgen

  SvarSlet
 6. Åååh, hvor er det nogle flotte farver, du har valgt. Sjalet er altså rigtig smukt. Blondekanten er virkelig flot!

  Rigtig god fornøjelse med "Strik i offentlighed"-uge!

  SvarSlet
 7. Lyder bare SÅ hyggeligt med strik i det offentlige. Rigtig god fornøjelse. Skønne farver du har valgt til dit sjal.
  Godmorgen smil fra Tullehuset

  SvarSlet
 8. Det er nogle rigtig flotte farver sammen. Jeg tror jeg tyvstartede offentlig strik i Spanien i sidste uge. Jeg så ikke ret mange andre strikkere end mig selv - men strikkes skulle der ;o) God fornøjelse :)

  SvarSlet
 9. Sjalet ser virkelig lækkert ud! Jeg havde en hel masse intentioner om at skulle deltage i en masse offentlig strik... men jeg ved sørme ikke, hvor meget der bliver tid til alligevel. Jeg håber, at du havde en god dag i dag. :)

  SvarSlet
 10. Jeg var også af sted i lørdags og skal af sted igen i på lørdag. Det plejer bare at være nogle super hyggelige dage. Jeg hr været med nogle år nu. På lørdag er det i Esbjerg fra 10- 16. Det kunne være hyggeligt hvis du havde lyst til at komme herned ;)

  SvarSlet
 11. Fik ikke lige svaret på dette indlæg - men de er alle læst med glæde :) Tak skal i have. Jeg har intentioner om at fortælle og vise lidt mere om dagen, som bestemt var hyggelig :)

  SvarSlet
 12. Det var hyggeligt at møde dig i Esbjerg - ses nok til næste år, eller måske før?

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.