torsdag den 12. december 2019

Hæklede træer

Nissen på billedet har jeg købt i år - den er fra Studio Arhøj er årets mini nisse fra 2019
Nu er der jo kun 12 dage til juleaften, men jeg hækler stadig julepynt :) Disse træer har været længe under vejs, men nu er opskriften på dem også klar og den indeholder begge størrelser. Træerne er henholdsvis 14 og 10 cm høje fra bund til top. De hækles i almindelig tynd bomuldsgarn 8/4 på og med nål 2 ½ mm.

Træerne på billederne her er hæklet i garn, som jeg har har købt i Netto. Det hedder Karina og der er en sølvtråd i. Garnet har de af og til og jeg plejer at købe nogle nøgler når de har det :)..... men heldigvis kan man jo hækle i mange andre garner og hvis man vil tilføje lidt glimmer, kan man jo købe tynd sølv eller guldtråd, som man kan hækle sammen med almindeligt bomuldsgarn.


Jeg synes selv de er ret fine, til at stå til pynt sammen med andre ting og jeg har også planer om, at de skal indgå i min bordopdækning juleaften.

Den lille hæklede nisse har fundet ly mellem træerne - de små figerer passer jo perfekt til

Jeg kan godt lide, at træerne har lidt kant og ikke "bare er en kegle og da jeg i min søgning på nettet ikke fandt sådan nogle træer med facon, så måtte jeg jo selv igang ;)

Hvis du også har lyst og tid til at hækle mine træer, så kan opskriften købes hos mig. Den koster 20,- Du kan kontakte mig på e-mail: aslaug64@gmail.com - jeg kan også kontaktes via facebook

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.