mandag den 13. marts 2017

Jeg var til jubilæum i går


Søndag gik turen nordpå til Todbjerg - lidt uden for Århus. Annette Danielsen havde inviteret til 10 års jubilæum og det gik jeg heldigvis ikke glip af. Jeg var af sted med 2 andre piger og vi kunne kun blive enige om, at det var et super arrangement og en dejlig og inspirerende oplevelse.

Vi ankom et par minutter i 11 og der var allerede stuvende fuldt af strikkeglade mennesker i det lokale forsamlingshus. Snakken gik lystigt alt imens, der blev kigget på strikkemodeller fra alle Annettes bogudgivelser i de forløbne år og også fra de to helt nye bøger. Det var så skønt at se alle modellerne i virkeligheden, det er alligevel noget helt andet end at se dem i en bog.

De to nye bøger hedder henholdsvis "Måske fra oven" og ""Guld og grønne skove" Jeg fik den sidste med mig hjem og den er resultatet af et samarbejde mellem Annette Danielsen og G-uld. Annette Danielsen er kendt for at anvende Isager garn til hendes modeller, men har med denne bog været totalt uden for hendes komfortzone, som hun selv udtrykker det på hendes hjemmeside.

Jeg synes, at det er et spændende samarbejde og det plantefarvede garn fra G-uld er bare så lækkert og flot. Jeg kunne have købt mig fattig, hvis jeg havde givet mig selv lov ;) Jeg fik ikke noget garn med hjem, men bogen "Knitting Fools" måtte jeg bare eje. Inspirationen er fra Michaels Kviums malerier Fools og de anvendte malerier er også i bogen sammen med hvert enkelt strikdesign. Der er 16 modeller i bogen og der er flere af dem, som jeg godt kunne tænke mig at strikke. Ja den liste bliver længere og længere.

Den lille bog "strikkede striber" fik jeg med i gave og det hele kom i en stof pose med teksten:
LICENS TO KNIT

1 kommentar:

  1. Ih - det var da lige til at blive inspireret af ! Nye strikkebøger af AD - og det lyder spændende med samarbejde med G-uld. De bøger må jeg vist kigge nærmere på

    SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.