lørdag den 25. februar 2017

Strikkefestival på Færøerne


Nu er jeg igen hjemme efter vores tur til Budapest. Vi havde en dejlig tur og vejret har også været med os. Nogle uger før vi skulle af sted, havde vi læst at der var helt op til minus 34 grader i Budapest. Det var der heldigvis ikke mere. Faktisk oplevede vi, at det var lidt koldt, at komme hjem til danmark og vi så heller ingen sne før vi stod i Billund lufthavn igen.

Næste gang jeg skal ud og flyve bliver når jeg skal til Færøerne sidst i april måned. Jeg skal deltage i Strikkefestivalen i Fuglefjord /  Bindifestivalurin í Fuglafirði og det glæder jeg mig rigtig meget til at være en del af. Da jeg blev kontaktet og blev spurgt om jeg havde lyst til at undervise på festivalen, sagde jeg ja med det samme. Det er 3. gang der afholdes Strikkefestival i Fuglefjord og jeg har ønsket at deltage de sidste to år. Nu bliver det så min første gang og tilmed så også som underviser.
Jeg skal undervise på 3 workshops - den ene er "vævestrik" og de to andre er "vi hækler små tøjdyr". Det bliver helt sikkert en fantastisk og dejlig oplevelse og jeg glæder mig bare så meget. Men det er da også med lidt sommerfugle i maven og det bliver spændende at møde de andre undervisere, deltagere og være en del af festivalen.

Strikkefestivalen afholdes 27. - 29. april og man kan læse meget mere om den på deres hjemmeside. 
Der kan man blandt andet se, hvilke workshop og foredrag der er, men også om de strikketure der er planlagt.

Har været i gemmerne og fandt dette billede, jeg har taget på en tur til færøerne....hun er da ikke til at stå for :)
Efter Strikkefestivalen skal jeg også lidt rundt på nogle andre øer og jeg skal selvfølgelig også besøge noget af familien. Jeg skal være på Færøerne i 10 dage og denne gang rejser jeg helt alene. Det bliver også lidt af en udfordring for mig, men mon ikke det går altsammen. Jeg regner med at leje en bil, for det gør det hele lidt nemmere. Fuglefjord ligger et godt stykke nordpå og det meste af min familie bor på den sydligste ø - Suðuroy og jeg vil også gerne have et par dage i Torshavn. Det kræver lidt planlægning.

Jeg glæder mig til, at fortælle meget mere om min tur og om nogle forhåbentlig gode oplevelser med det hele.

Herunder er lidt flere billeder fra gemmerne....åh hvor jeg glæder mig til at være på Færøerne igen :)I Sandvík/ Sandvig på Suðuroy - man kan lige skimte Lítla Dímun / Lille Dimon i baggrunden

6 kommentarer:

 1. Da jeg var ganske ung søgte jeg au-pair-job på Færøerne. Jeg endte i New York, så det blev noget helt andet. Men hvor vil jeg gerne op og i det mindste SE Færøerne!! Jeg glæder mig til at høre mere om strikkefestivallen - det bliver da vildt spændende.

  SvarSlet
 2. New York kunne jeg godt tænke mig at se/opleve engang,..men bestemt to helt forskellige verdener ;)
  Det bliver så spændende og jeg glæder mig også til at fortælle om mine oplevelser

  SvarSlet
 3. Det lyder som en hel fantastisk tur... fin kombi af familie og strikkeoplevelser. Spændende at debutere som underviser.
  Kan bare ønske dig en helt forrygende tur. Og så glæder jeg mig til at læse om strikkerierne...

  SvarSlet
 4. Det lyder fantastisk spændende og det er da en spændende gruppe at høre til i. God fornøjelse med strikkefestivalen, men også turen rundt.

  SvarSlet
 5. Føroyer... takk for bilder. Vi planlegger å reise i neste år.
  Strikkefestival hører seg så veldig god - Spennende - du er veldig glad være selv aktiv - ønsker masse glede og inspirasjon.
  Klem fra Viola

  SvarSlet
 6. Hvor er du heldig at du skal derop. Og så fint, at du lige kan kombinere det med familiebesøg etc. Du har noget at glæde dig til :) Jeg har altid ønsket mig at besøge Færøerne - og er sikker på, at en dag så kommer jeg derop.

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.