onsdag den 7. december 2016

Lækkert mega tykt garn


Det er blevet ret trendy, at strikke og hækle med mega tykt garn, så da jeg fik muligheden for selv at få det i hænderne, sagde jeg ja tak med det samme. Jeg har selv valgt farven og orange er en af mine yndlingsfarver lige p.t. så det valg var ikke svært.


Jeg har valgt, at lave en taske af garnet. Dels fordi jeg synes, at det kunne være en spændende udfordring, men også fordi jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave noget, som jeg ikke havde set andre lave af det mega tykke garn.Garnet har jeg fået sponsoreret af Briella.dk og i pakken, som jeg modtog, var der også både en strikkepind og en hæklenål med. Jeg har derfor også valgt, at bruge både strik og hækling til mit projekt og det har jeg heller ikke set andre gøre endnu :)

Den færdige taske kommer selvfølgelig på bloggen, men indtil videre må i nøjes med billeder af det lækre garn. Det er en skam man ikke kan mærke gennem en skærm siger jeg bare, for garnet er bare så lækkert og blødt. Det er 100 % merino uld

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.