onsdag den 1. juni 2016

TræmandJeg vil gerne vise jer min fine "lego" træ mand. Da jeg første gang så et billede af figuren, var jeg solgt på stedet. Det var lidt tilfældigt, at jeg kom forbi et billede på facebook. Det var inden jul og der var en pige, som havde strikket en nissehue til hendes træmand og hun havde lagt billedet op i en af de håndarbejdsgrupper, som jeg klikker ind på en gang imellem.


Jeg er ret vild med træfigurer og jeg har altid været og er stadig rigtig glad for at bygge med lego, så denne legomand skulle selvfølgelig have en plads her hos mig. Det har den haft siden slutningen af marts måned og den lever bestemt op til mine forventninger.

Træmanden skulle efter sigende været håndlavet ... dele af den er drejet, men det er jo også en slags håndværk, sålænge det ikke foregår på fuldautomatiske maskiner. Manden bag figuren er dansk og ejer firmaet Won Wood, som laver enkle designs med inspiration fra scandinavien. Firmaet sælger træmanden som Wood man og det er jo ganske tydeligt, hvor inspirationen er fra...og jeg kalder den min legomand :)

De sort/hvide "klodser" er et Lego salt- og peber sæt, som jeg har fået af Katrine.
Figuren er ca. 17 cm høj
Flaget er lånt fra en Medusa figur og med flag vil træmanden da pynte på ethvert fødselsdagsbord :)

10 kommentarer:

 1. Jeg er vild med træ og godt håndværk. Din Legomand er bare sagen. Han pynter godt op på bordet... og med flag i hånden er der dømt fest!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det samme her og Lego er for mig også = gode minder :)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja det er han og jeg er vild med ham :)

   Slet
 3. Den er så fin.
  jeg har set den før og tænkt at sådan en kunne godt pynte herhjemme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja
   Jeg har især set ham på Instagram billeder ....selvom jeg ikke selv har en konto :)

   Slet
 4. Den er bare så fin, jeg samler selv på Lego, så måske han skulle være med :D

  -A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er og han er da et must, hvis man er Legofan og samler :)

   Slet
 5. Han er rigtig godt lavet :-)
  Jeg elsker også træ, så tjekker da lige siden efter om jeg kan fristes :-)
  God sommerdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er fin...pas på med at gå ind på shopppen, der er fine ting, der frister ;)
   God dag også til dig herfra.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid