fredag den 3. juni 2016

Melody min nye strikkede sommer jakke


Jeg er nu blevet helt færdig med min Melody Jakke og jeg er blevet rigtig glad for det endelige resultat. Den har været dejlig at have på pindene og kombinationen af bomuld, silke og mohair er bare mums.
Jeg har fulgt opskriften næsten 100%, dog har jeg strikket mine ærmer en mønsterrapport længere, da jeg har lange arme. Desuden valgte jeg, at strikke modellen uden lommer. I opskriften kan man vælge enten med eller uden lommer.

Jakken strikkes forholdvist hurtigt, da det er på pind 6mm og er bestemt ikke kedelig at strikke og så synes jeg, at den tilpas piget og feminin....
Jeg var lidt bange for at den blev alt for stor foroven, men da jeg fik taget ind på de sidste stykke, blev det rigtigt fint. Modellen har lidt rynkeeffekt og det er faktisk en sød detalje.Det er Katrine, der har taget billederne og det har hun jo gjort godt igen. Jeg er bestemt ikke nem at fotografere og vi fik os da også nogle gevaldige grineflip undervejs. Det sjoveste var næsten da der kom en løber forbi, han kom også med på nogle af billederne og vi var flade af grin...her troede vi at vi kunne stå i fred og ro langt ude på landet med vores kamera, lave fotosession og lege model for en dag ;)
Vi havde faktisk lidt travlt, for det var 10 minutter før vi skulle køre og det skulle bare være nu de billeder skulle i kassen. Forinden havde jeg kæmpet med at hæfte ender, få lavet lukning og sy knapper i så det var i sidste øjeblik, at jeg fik den færdig. Katrine skulle rejse til USA og kommer først hjem om en måneds tid og så længe kunne jeg jo ikke vente med billederne, hvis det var Katrine, der skulle tage dem ....og selvfølgelig skulle hun det :)


Jeg kunne ikke rigtig finde nogle ensfarvede knapper, men så fandt jeg disse og jeg synes  altså de er lidt frække og passer perfekt :) 
Hvis du skulle få lyst til at strikke en lignende model, kan jeg fortælle, at Garnhimlen forhandler strikkekits til denne model fra Annelise Bjerkely og der findes også mange andre fine modeller af samme designer på Garnhimlens webshop.
Min udgave er strikket i Belle og kid silk fra Drops og er en sommerudgave,


Håber i nyder det gode vejr....i aften skal jeg på udflugt og høre nattergalen synge. Det er en tradition og plejer at være rigtig hyggeligt.

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja den er og også super lækker at røre ved :)

   Slet
 2. Smuk jakke, smuk kvinde og smukke fotos :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Smiler - det er ligesom at få et kinderæg...3 ting på en gang ;) tak skal du have Louise :)

   Slet
 3. Hvor er den flot, farven er fantastisk, og begge dele klæder dig rigtig godt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg er også glad for, at jeg valgte denne farve. Blå er ikke en farve jeg normalt bruger meget, men det skal der måske ændres på :)

   Slet
 4. Den ser skøn ud - det samme gør fotosessionen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) vi havde det også bare sjovt og det kommer der fine billeder ud af :)

   Slet
 5. Jakken er så smuk og passer dig perfekt. Fine detaljer med rynker og blademønstret, men også vævemønstret i kanterne. Ser skønt ud, og du er en god model :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg er ikke vild med at være "model" men med en god fotograf ( min søde datter) så er det OK ;)

   Slet
 6. Jakken er meget, meget flot, smukt mønster og smuk farve. Den klæder dig rigtig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg synes også den er blevet så rigtig fin, selvom jeg havde mine tvivl undervejs :)

   Slet
 7. Du er bare smart i den smukke jakke. Garnet lyder luksuslækkert. Og nok en god ide at undlade lommer. Man kommer bare til at hænge i dem og så er det elegante forduftet.
  God fotograf ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne :) ja jeg behøver ikke lommer rundt om mine hofter og den er fin uden!

   Slet
 8. Gerne i rosa . Anette Røge Frederiksen ��

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.