torsdag den 9. juli 2015

Høstjakke med indholdDenne Høstjakke strikkede jeg på tilbage i marts måned. Jakken har været færdigstrikket i et stykke tid nu og billederne har jeg også haft liggende på computeren næsten ligeså længe. Jeg tænkte, at med et vejr vi har i dag er det da lige sådan en jakke der skal findes frem og så kunne jeg også vise nogle billeder fra dagen, hvor jeg forsøgte at lege fotomodel ;)
Det er min datter Katrine, der har taget billederne og med mig som fotoemne kan det vist ikke gøres ret meget bedre. Jeg tilhører nemlig den gruppe af mennesker, der hader at blive fotograferet og jeg er heller ikke vild med, at se mig selv på billeder. Når jeg skal fotograferes, har jeg svært ved at tage det seriøst og kan ikke finde den rigtige grimasse og vil hellere fjolle omkring.

Jakken er jeg rigtig tilfreds med og den er strikket i lækkert blødt og luftigt garn fra  Lane Grossa. Garnet hedder Garzato Fleece og indeholder 70 % alpaka. Jeg har brugt under 5 nøgler, så den vejer ikke meget. Selv om den hedder Høstjakke kan min sagtens bruges året rundt og på en sommeraften er den perfekt at finde frem. Jeg håber på masser af solrige sommerdage, hvor jeg senere på aftenen kan finde min jakke frem.


Håber i alle nyder sommeren trods dårligt vejr. Jeg vender tilbage om et par dage. I morgen er det sidste chance for at deltage i min Give away og jeg glæder mig til at trække en heldig vinder :)

19 kommentarer:

 1. Lækker jakke og forsøget med at lege fotomodel er da også gået rigtig godt. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) Det var i hvertfald ret sjovt og det fremgår jo tydeligt på det ene billede ;)

   Slet
 2. Du er da bare fjollet .. det er rigtig skønne billeder af en skøn kvinde ... .. ! .. nå, ja, osse en dejlig jakke :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Irene - Ja måske lidt fjollet.....det er bare ikke lige mit rette element, men jeg overlevede da :)

   Slet
 3. Det garn kender jeg godt, og det er mere end almindeligt lækkert. Og jeg kan lige forestille mig at det er godt til en høstjakke. Den er blevet rigtig flot. Og hvad er det for noget med at du ikke er god på billeder ? du er da fremragende ! Det er nogle rigtig flotte og udtryksfulde fotos.

  SvarSlet
  Svar
  1. Garnet er rigtig lækkert til denne jakke :)
   Billederne er udvalgte og selvfølgelig har jeg valgt dem jeg synes var bedst....og så er det jo også godt med en god fotograf ;)

   Slet
 4. God jakke - den er også i mit klædeskab - og i dag burde jeg måske tage den frem . Og det er da nogle dejlige billeder, din datter har taget af dig og jakken :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den jakke er vist i mange skabe :) og sjovt nok havde jeg besluttet mig for, at den skulle jeg ikke strikke....men man har jo et standpunkt til....
   Tak for rosen :)

   Slet
 5. Jeg synes altså, du gør dig rigtig godt som model i din smukke Høstjakke

  SvarSlet
  Svar
  1. jamen jeg har jo også valgt de bedste billeder ;) og det er jo godt med en fotograf, der tager mange så man kan udvælge :)

   Slet
 6. Det ser ud til at jakken er lækker at have på og den er også flot i udseende. Og smukke billeder af dig! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er bestemt rar at have på og så kan den bruges sammen med meget forskelligt tøj :)
   Tak skal du have :)

   Slet
 7. En fin og anvendelig jakke du har strikket!

  SvarSlet
 8. Jeg synes netop at det at fjolle omkring, i forsøget at tage billeder af noget strik med indhold, ofte giver de bedste billeder.
  Det ser ud som et godt team - din datter og dig. Prøv du bare det igen :)

  SvarSlet
 9. Hvad str. har du strikket den i med den mængde garn? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva Undskyld mit sene svar....
   Jeg har strikket min høstjakke i str. M. Jeg har slået 6 masker mere op - 3 masker mere på hvert forstykke. Jeg valgte en str. M, da jeg ikke ville have den for stor - håber du kan bruge mit svar :)

   Slet
 10. Superflot jakke. Og du klarer det da rigtig flot som model. Følger din blog ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne :) og du skal være hjertelig velkommen :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.