torsdag den 11. juni 2015

Strikkede bobler og hæklede bolde


Det er lidt hektisk hjemme hos os for tiden. Katrine skal flytte fra hendes lejlighed i Herning og skal igen bo hjemme ved mor og far. Hun har boet ude de sidste 6 år, så det bliver "spændende" at have hende her igen til daglig. Tror efterhånden vi har fået rum til alle hendes ting og ikke mindst tøj, for det er da utroligt hvad hun har fået samlet sammen ;)
Lejligheden skal være klargjort på mandag, så vi får travlt i weekenden med rengøring og maling

Derudover er vi startet på en opgradering af vore garage, hvor der blandt andet skal være et lille køkken. Det projekt står så lige nu på stand by, men køkkenelementerne står i stuen og "pynter".

Heldigvis er der også tid indimellem til at få luftet strikkepindede og hæklenålen. Lige nu strikker jeg på en farverig cardigan i Navia og så bliver der hæklet kugler/bolde i Ribbon XL.


Jeg tror min cardigan bliver et hit og den bliver sikkert en af dem, der bliver brugt flittigt. Den er rigtig sjov at strikke og den er bestemt ikke kedelig, så regner da med at den bliver færdig inden for nærmeste fremtid ;)

Kuglerne vender jeg tilbage til og i skal nok få at vide, hvad de skal bruges til. Indtil videre holder jeg det for mig selv, men jeg glæder mig da til at vise det færdige resultat.

Jeg vil ønske alle en rigtig god weekend, når i kommer dertil. Vores weekend starter i eftermiddag med at hente det allersidste (forhåbentlig) flyttelæs og så er det bare i gang med rengøring og maling de næste 3 dage. Tror jeg er træt, når vi kommer til søndag aften.

8 kommentarer:

 1. Det ser bare så flot ud det, du er i gang med at strikke. Flot mønster og farvevalg.
  Jeg glæder mig til at se, hvad kuglerne skal bruges til.

  Rigtig god weekend herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da lige en cardigan for en farveglad person som jeg :)
   Har haft en travl weekend - nu kan der heldigvis slappes af - håber din weekend har været god :)

   Slet
 2. Det kan være noget af en udfordring sådan at få 'børnene' hjem igen, men det kan heldigvis sagtens lade sig gøre.
  Det er en spændende trøje, du strikker, den glæder jeg mig til at se, når den er færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt af en udfordring, men vi skal nok få det til at fungere.
   Jeg glæder mig til at vise den frem :)

   Slet
 3. Sikke flot din cardigan ser ud, jeg tror bestemt også du bliver glad for den.
  Det lyder som en meget hård weekend, så skal vist slappe af mandag og tirsdag som minimum, så må Kathrine jo varte dig op ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke :)
   Den har været hård...godt det ikke er noget man skal så tit
   god ide..den vil jeg da lige dele med Katrine ;)

   Slet
 4. Det lyder som du har travlt. Pøj, pøj med at få Kathrine hjem igen, det er trods alt tættere på end "djævleøen", ha, ha. Også pøj, pøj med det nye køkken, som vel skal bruges når vejret bliver bedre. Hyg di og se at få slappet af

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja indtil videre bliver det her hos os..så må vi se, hvad der så skal ske.
   Køkkenet har vi planer om, skal være færdigt til Andreas' studentergilde...håber vores plan lykkes :)
   Tak i lige måde.

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.