lørdag den 29. november 2014

Der er ingen forbindelse..

Lige en lille opdatering. Vi har ikke haft internet siden onsdag eftermiddag. Derudover virker vores fastnet telefon ikke og min mobildækning er ikke eksisterende.
Jeg er i dag til brunch hos noget familie og har lige sneget mig til, at få lavet dette indlæg ved hjælp af deres net.
Jeg skulle have udtrukket en vinder af min fødselsdags Give away i onsdags, men jeg bliver desværre nødt til, at udsætte den lidt endnu. Jeg har fået lovning på, at jeg skulle få net igen på onsdag, så det håber jeg sørme på.  Jeg håber på jeres forståelse og håber mine frustrationer snart er ovre, så jeg igen kan kommentere, lave indlæg og være i kontakt med omverdenen.

6 kommentarer:

 1. Det er da utrolig lang tid uden Internet, håber sandelig, det snart bliver fixet igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii så er jeg endelig online igen ;) det har bestemt ikke været nemt eller sjovt at være foruden og man påskønner det virkeligt, når det funker igen :)

   Slet
 2. Det er godt nok langt tid uden livline!!! Du må på besøg hos "alle" på skift, så du kan få ordnet bank og dit og dat... Man er jo nærmest forpligtet til at være på i dette samfund!
  Hvad med en anden netværksudbyder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig lang tid...jeg har været sporadisk på rundt omkring, men man vil jo heller ikke virke uhøflig og fraværende ;) Det var en kompliseret nedbrud og det har vist ikke noget med udbyderen at gøre. Der var mange, som var ramt i området - nu håber jeg de har fikset det og det holder!

   Slet
 3. Øv, det må være trælst, men godt at du snart bliver koblet på "verdenen" igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig øv øv og det er jo næsten ikke til at undvære i dag, hvor alt foregår via nettet. Og det er fantastisk at være på igen, skulle jeg hilse og sige ;)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.