mandag den 6. oktober 2014

Hæklet heks på glas


Tilbage i juni - lige før Sankt Hans viste jeg denne skønne heks, som Mika havde hæklet ud fra mit mønster på snemanden.
Nu har du også mulighed for at hækle din egen heks og det er jo oplagt lige nu, hvor vi nærmer os Hallowen. Mika har nemlig været så sød, at nedskrive hendes notater og vil gerne dele dem med mine læsere - det er jeg rigtig glad for og jeg vil gerne takke Mika for det og jeg er overbevidst om, at der er mange andre, som sætter pris på dette.
Hvis du har fået lyst til at hækle en heks, så kan du hente Mikas opskrift HER og du bliver også nødt til at hente opskriften på snemanden, for den er grundmodellen. Opskriften på snemanden henter du i DETTE INDLÆG og måske får du så også lyst til at lave en snemand, når du nu alligevel har hentet mønsteret ;)
Heksen er fin som en værtindegave og glasset kan fyldes med lige det, som man synes.
Jeg synes det er oplagt at fylde glasset med ingredienser til lidt heksebryg i form af vingummislanger, labre laver, kattetunger, grønne slikfrøer og andet "klamt" - lige nu findes der masser af slik i butikkerne, det er bare at gå på opdagelse. Heksen som Mika lavede til hendes moster, blev forøvrigt fyldt med flagemus slik, for det var mosterens yndlingsslik og det er også en god ide.
Uanset om heksen skal bruges til gave/værtindegave eller bare til dig selv, så er det en sjov ting, som helt sikkert bringer smil på læben og Mikas heks er da bare dejlig.

10 kommentarer:

 1. Hvor er de bare skønne :o)

  SvarSlet
 2. De er godt nok dejlige :-)

  SvarSlet
 3. Skøn lille heks :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. God formiddag heksemutter:-)

  den er bare mega sød, god idé:-)

  Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet
 5. Både snemanden og heksen er så gode. Og da helt geniale som gaver.

  SvarSlet
 6. Den er altså også bare så sød!

  SvarSlet
 7. Tak Aslaug - det er rigtig sødt af dig/jer at dele med os alle :))

  SvarSlet
 8. Hun er altså også sød!
  Det er ret interessant at se, hvordan en grundopskrift bliver til flere forskellige figurer!

  SvarSlet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.