mandag den 29. september 2014

En dejlig gave hjembragt fra Færøerne


Nu er det vist på tide, at jeg får skrevet lidt igen. I det sidste indlæg for snart en måned tids siden fortalte jeg jo at jeg fyldt rundt. Jeg vil gerne sige TAK for kommentarene i den anledning. Jeg synes det er fantastisk, at så mange har valgt  at skrive en hilsen til mig - også mennesker jeg ikke kender personligt. Tak skal i alle have - alle kommentarer er læst med glæde og jeg sætter stor pris på hver og en.
Når nu man fylder år, får man som regel også gaver og det fik jeg også. En af mine gaver vil jeg rigtig gerne vise frem her på bloggen, selvom det nu snart er længe siden, at jeg modtog gaven.

Jeg har en søster, som jeg først har lært at kende for omkring 4 år siden. Vi har den samme far, men jeg nåede desværre ikke at møde ham, mens han levede. Elin hedder min søster og hendes mor er også fra Færøerne. Vores fælles far var en "flittig" mand, for der er kun en måned imellem os, så i morgen fylder Elin 50 år.

Elin og hendes mand var en tur på Færøerne, da jeg fyldte år og imens passede jeg deres hunde i de tre uger, de var af sted. Da de kom hjem fik jeg et lækkert uldtæppe, som både var en fødselsdagsgave og en gave for at have passet godt på hundene.
Jeg er meget glad for tæppet og synes det er fantastisk smukt. Jeg er vild med søpapegøjer og Færøerne elsker jeg, så det var en gave der taler til mit hjerte.


I skal da heller ikke snydes for et billede af hundene. Det er et par meget velopdragne drenge og så er det også nogle glade og rolige hunde. Sam hedder den første, han fylder 8 år snart og Kasse er 9 år.

Det næste indlæg skal ikke handle om mig, men måske om noget af det jeg har nørklet med på det sidste....for jeg har altså ikke dovnet den, men har haft travlt med en del projekter. Jeg er i gang med at skrive et par små opskrifter ned som forhåbentligt snart kommer på bloggen.
I går var jeg til Strikkefestival i Brande og det vil jeg også gerne skrive lidt om....

10 kommentarer:

 1. Sikke et skønt tæppe, det forstår jeg godt du er glad for :)
  Jeg er ikke sikker på jeg læste med da du fyldte rundt, så her kommer et sent men velmenende TILLYKKE! Og også et tillykke med din søster - lidt sjov historie om din far - når nu der er gået så mange år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :)
   Ja, det er da lidt sjovt nu ...men da jeg opdagede, at jeg havde en anden far end den jeg troede var min far for fire år siden grinede jeg nu ikke meget af det. Det kan jeg heldigvis nu ;)

   Slet
 2. Det var en velvalgt hundepasserfødselsdagsgave. Smukt! Jeg har også en svaghed for søpapegøjerne, de ser så sørgmodigbekymrede ud, men der er masser af fart i dem; vi morede os over deres aktiviteter ved klippevæggen i Den blå Planet.
  Strikkefestivalen i Brande var vel nok dejlig at besøge. Og undskyld... jeg fik først sat navn på dig bagefter! Jeg fik snakket med en masse dejlige mennesker... er det ikke herligt som man kan mødes over fælles fiberfornøjelser?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en perfekt gave :)
   Der var også mange mennesker at holde styr på ...du er jo let genkendelig med dine fine sjaler :) og mon ikke vi mødes en anden gang :)

   Slet
 3. Ejjj hvor ser det tæppe lækkert ud og sikke nogle skønne hunde. Kan godt forstå du har hygget dig med at passe dem. Smiler stort. Der kan være meget sand i de pelse, når de har leget, vil jeg gætte på ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så lækkert :)
   Hundene har været hyggelige, men hold nu op, hvor de fældede meget ...det savner jeg nu ikke ;) men jeg fik lidt mere motion, da de var her...

   Slet
 4. Jeg kan kun tilslutte mig begejstringen for den smukke lunde, det er da en skøn gave at få et tæppe, hvor de 'hopper' rundt

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har en forkærlighed for lunden og derfor er min eneste tatovering også en lille lunde og den er jeg også meget glad for :)

   Slet
 5. Hold op, hvor er det flot! Det ser også bare ud til at være rigtig lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også flot og det er lavet af noget lækkert uld :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.