fredag den 15. maj 2020

Hæklet smiley


I disse corona tider har vi alle brug for lidt omsorg og det er dejligt, at vide at nogle tænker på en. Det kan gøres på mange måder - nogle sender blomster, tilbyder at handle ind, mange holder afstand (på den gode måde) og jeg kunne nævne mange andre ting.

Denne lille søde omsorgsfulde smiley kunne man jo også hækle og forære væk til en der mangler lidt omsorg. Den kan minde vedkommende om, at du tænker på hende/ham og at det nok skal blive godt igen. Jeg tror vi alle glæder os til en mere normal hverdag, at besøge familie og venner. Mange er ensomme og holder sig hjemme og det kan der være mange grunde til, men Corona tiden har ikke gjort det nemmere....

Opskriften er lavet af Laila B Thomsen og da hun spurgte om, jeg ville dele den her på bloggen, sagde jeg ja med det samme. Jeg synes tanken og ideen bag denne figur er så fin og jeg håber, at der rundt omkring vil blive hæklet og foræret en masse omsorsgsfulde smileyer.

Gratis hækleopskrift på "Den omsorgsfulde smiley"


Hvis du selv har fået lyst til at hækle, kan du hente opskriften lige herunder.
Jeg håber, at du får fornøjelse af opskriften og at den lille figur vil bringe lidt glæde 😊❤️ Jeg siger tak til Laila for opskriften

2 kommentarer:

 1. De er så søde de små smiley’s. Jeg har hæklet omkring 30 stk og foræret til familiens børn og teenagere som var hjemsendt fra deres skoler, til en lille pige der væltede på sin cykel, til en nabo der bare havde det skidt, til børnehaveklasse læreren så et barn kunne få lidt trøst , til veninder ja listen er lang. Og der sidder også en i min bil, selvfølgelig med mundbind på, når nu man er med ude i samfundet . Og har jeg ikke lige noget at lave så hækler jeg en smiley, det er altid rart at have på lager.
  Tak til Laila for opskriften.
  🥰Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene mine kommentarer driller lige for tiden, jeg havde skrevet en, men den blev åbenbart ikke udgivet øv. Det er dejligt at du har haft glæde af opskriften og også har glædet andre med en smiley, for det er jo lige det, som Laila havde lavet opskriften til :) og så er de jo så søde og hyggelige at sidde med. Stort kram herfra til dig <3

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.