lørdag den 29. oktober 2016

Græskar til Halloween


Det er nu lidt (u)hyggeligt med græskarhoveder. Hjemme hos os har vi efterhånden tradition for, at vi skærer mindst et hoved hvert år, der kan stå og pynte i haven eller ved indgangen.
Jeg synes det er sjovt, at man kan lave dem så forskellige og vi har endnu ikke haft nogle helt "magen" til dem sidste år. De her to fyre, synes jeg er blevet rigtig gode - de er fine både med og uden lys og det kan jeg rigtig godt lide.

Vi plejer også, at bruge kernerne. Jeg vasker kernerne, tørrer dem og vender dem i olie og salt og så rister vi dem i ovnen. En sund og lækker snack, der hurtig forsvinder som dug for solen.Jeg vil ønske jer alle en rigtig god weekend. Jeg skal på weekendtur med min mand og 8 andre par. Det glæder jeg mig til. De fleste har jeg kendt i 36 år så det er jo efterhånden en del år. Man kan kun slappe af i deres selskab og så kan man også risikere at få ondt i maven af at grine - det er dejligt :)

6 kommentarer:

 1. Der er intet som gode traditioner, og det lyder som om i har nogle gode af slagsen. Flotte græskar

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig dejligt med traditioner og noget man kan se frem til år efter år.
   Tak skal du have Mona :)

   Slet
 2. Hold op hvor er de flotte.
  Og skønt med weekend i dejligt selskab :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :)
   Vi havde en rigig hyggelig weekend og der blev grinet igennem :)

   Slet
 3. Hvor er de flotte dine græskar, god idé med tænderne :-)
  Så er det i aften, at de skal lyse og komme til gavn for de vildfarne sjæle.
  Rigtig god Halloween herfra.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Maria :)
   Ja der bliver nok tændt mange græskar rundt omkring ...især lige i aften :)

   Slet

Læg meget gerne en kommentar - det gør mig så glad :)
Jeg svarer altid, hvis du har spørgsmål og som regel også på andre kommentarer - måske ikke lige med det samme, men ligeså snart jeg har tid

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.